Що нового?

Придбаний [[Домашня фотографія] редакційна фотографія для журналів (Хорхе Альваріно)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1278 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 78.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
[Domestika] редакційна фотографія для журналів/редакційна фотографія для журналів (Хорхе Альваріньо) [SPA]

Вивчіть фотографію для редакційних портретів.

Світло, камера ... фотон! Навчіться крок за кроком робити редакційний портрет для обкладинки журналу, від підготовки до зйомки до останніх штрихів, дотримуючись методів і прийомів відомого фотографа Хорхе Альваріньо.

Редакційний портрет-це дисципліна у фотографії, яка дозволяє нам підібрати метод роботи, який буде корисний для будь-якого типу фотосесії. Ідея курсу полягає в тому, щоб навчитися створювати портрети зі спалахом і постійним світлом, обстрілюючи робочий процес від початку до кінця, щоб його можна було застосовувати не тільки до портретної роботи, але і до будь-якої фотографічної роботи в майбутньому.

Ми почнемо з підготовки: ми проаналізуємо завдання, середовище, на якому ми збираємося опублікувати, потреби фотосесії - і, звичайно, подумаємо про концепцію сеансу -.*****
Після завершення попередньої роботи ми вирушимо в студію, щоб зробити фотографії, використовуючи три різних джерела світла: студійний спалах, стробістичний спалах і безперервне світло. Пам'ятайте, що цей курс на 100% онлайн, вам не потрібно вставати зі стільця, щоб піти в будь-яку студію. Спостерігайте і візьміть до відома.

Після цього ми завантажимо фотографії на наш комп'ютер, і за допомогою Ligthroom ми проведемо процес вибору Обкладинки та інтер'єру видавця, покажемо необроблені фотографії та закінчимо стискати ці зображення за допомогою Photoshop.

На завершення ми підготуємо остаточний файл для відправки клієнту онлайн. І з цим ви будете майстром крейдованого паперу!

що являє собою проект цього курсу?
Створити фоторедакцію для обкладинки та інтер'єру уявного журналу "Доместика Журнал".

Для кого цей курс?
Цей курс призначений для фотографів, ретушерів або досвідчених любителів, які хочуть вивчити методи та прийоми для вдосконалення своїх фотографічних навичок, особливо в портретному живописі.

Як ви думаєте, у вас немає рівня? Не хвилюйтеся, ви можете дізнатися, побачивши професійну роботу і зрозуміти весь процес створення студійного фото.

що вам потрібно
Щоб отримати максимальну віддачу від цього курсу, ви повинні знати, як поводитися з фотокамерою та мати базові знання Photoshop та Lightroom.

Матеріали, які вам знадобляться: фотоапарат - якщо він краще рефлекс - і комп'ютер з встановленими фотошоп і Лайтрум. І найголовніше: ваша муза! Модель або друг, який не проти піти у ваш останній проект. Це не обов'язково має бути дія Тамара Новаса або те, що він виграв Гойю, ми знаємо, що не всі мають контакти Хорхе Альваріньо ...

про викладача
Мене звуть Хорхе Альваріньо, і я почав працювати фотофією у зйомках фільмів, роблячи рекламні фотографії та плакати з міжнародними продюсерами та дистриб'юторами, такими як Apaches Entertainment, Aurum, Paramount, Universal Pictures, Telecinco Cinema або Antena 3 Films.

Я проводив рекламні кампанії для різних клієнтів: Coca Cola, Banco Santander, BBVA, Bancaja, EMI music, а з середини 2011 року мене в рекламі представляє Марібель Залдівар для агентства Essencial.

Я зобразив таких знаменитостей, як Ілля Вуд, Хав'єр Бардем, Алек Болдуін, Саша Грей, Клайв Оуен, Пау Газоль, Даніель Брюль, Корі Фельдман для таких видань, як "Есквайр", імперії, Роллінг Стоун, прем'єра, американський кінематографіст, моди, Ель-Паїс Семанал.*****
Продажник
****** https://privatelink.de/?https://www.domestika.org/en/courses/17

Угорі