[Domestika] Create an Art Toy/створити художню іграшку (Charuca Vargas) [SPA]
Навчіться створювати ляльку Каваї. Від ідеї до ескізу персонажа до створення цифрового формату для його створення
Привіт, мене звуть Чарука, і я дизайнер персонажів. Ласкаво просимо на мій курс з побудови персонажа та створення файлів для подальшого створення іграшки, тобто ляльки. У цьому курсі я покажу вам свій творчий процес створення персонажів. Ви будете супроводжувати мене в процесі з самого початку, оскільки ідея спадає на думку, проходячи етап ескізу, крок за кроком оцифровуючи та готуючи файли, щоб ми могли зробити з них іграшку. Під час курсу Я дам вам поради, які мені дуже допомогли, як у створенні крутих персонажів, так і в пошуку способів перетворити їх на ляльок та інші красиві предмети.
Ми дізнаємось, що таке цей світ Art Toy, Я дам вам кілька порад, як покращити свого персонажа та наповнити наші батареї деякими книгами та веб-сторінками.
Потім ми почнемо малювати наші ескізи, і я покажу вам, як сканувати та векторизувати наш дизайн. У комп'ютері ми підготуємо оборот і зробимо колірну карту.
Ми також зробимо нашу ляльку логотипом і упаковкою, щоб зробити її більш повною, і, нарешті, я дам вам кілька порад, щоб ми могли втілити нашу іграшку в реальність.
що являє собою проект цього курсу?
Ваша місія-створити власного персонажа та зробити з ним проект, щоб представити його компаніям, що виробляють ляльок, або щоб ви могли втілити свою ляльку в реальність. Я навчу вас готувати файли як вектори, але ви можете працювати з цією технікою або будь-якою іншою, яка вам зручна, наприклад, виконувати весь процес вручну або за допомогою програми обробки зображень, наприклад Photoshop. Важливо уточнити, що курс охоплює весь етап підготовки до зйомок. Пізніше я дам вам поради щодо використання вашого персонажа у виробництві, але це залежить лише від вас, вашого ентузіазму та вашої роботи.
Для кого цей курс?
Ілюстратори та дизайнери Люди, у яких в голові є проект іграшки/ляльки, але не знають, які кроки потрібно зробити, щоб його реалізувати. Майбутні обіцянки ілюстрацій та дизайну персонажів. Люди, які хочуть навчитися робити векторні цифрові ілюстрації.
що вам потрібно
Велике бажання зробити персонажа та/або іграшку. Якщо у вас є досвід роботи з Illustrator або векторною програмою (Freehand/Corel), вам буде легше навчитися векторизувати. Якщо ні, я навчу вас необхідним інструментам.
Вам знадобляться матеріали: Папір та олівець для ескізу, комп'ютер для підготовки цифрових файлів, мобільний телефон для сканування та лист Pantone для вибору кольору. Якщо у вас немає картки Pantone, не хвилюйтеся, я додаю її у форматі pdf, щоб ви могли потренуватися.
про викладача
Я, Чарука і зараз живу в Барселоні. Останні десять років свого життя я присвятив ілюстраціям, дизайну персонажів та їх застосуванню до предметів, які роблять життя красивішим та щасливішим. Я писав статті про Чарука невеликими тиражами з 2000 року.
Опублікувала дві книги" я люблю Kawaii " для редакційної статті Monsa редакційне збірник моїх улюблених художників Kawaii і книгу "Molly & Charuca: Kawaii, Love and cakes", присвячену дизайн тортів і ліплення з помади.
Працювала дизайнером персонажів з багатьма брендами, продюсерами, видавцями та рекламними агентствами.
https://privatelink.de/?https://www.domestika.org/en/courses/14