Tali
Организатор
Вітаю! Шукаєте якісне навчання за вашими інтересами? Я допоможу вам знайти найкращі курси з будь-якої тематики – від IT та маркетингу до мистецтва й особистісного розвитку. Поділіться своїми цілями та вподобаннями, а я підберу для вас оптимальні навчальні програми від провідних освітніх платформ та експертів.
Залиште запит – "Хочу підбір курсів", а я з вами зв'яжуся в особистих повідомленнях і зроблю вам підбір!
Консультації та підтримка у виборі курсів – 500 грн, оплата одноразова, послуга діє протягом 3 місяців з моменту оплати. Стосовно інших послуг, напишіть "Хочу послугу" а в особистих повідомленнях вже сконкретизуєте що вам потрібно.
Послуги

Консультації та підтримка у виборі курсів – 500 грн, оплата одноразова, послуга діє протягом 3 місяців з моменту оплати. Стосовно інших послуг, напишіть "Хочу послугу" а в особистих повідомленнях вже сконкретизуєте що вам потрібно.
Послуги
- Консультації та підтримка у виборі курсів протягом 3 місяців - 500 грн
- Консультації та підтримка у виборі курсів протягом 6 місяців - 900 грн
- Консультація по роботі форуму, відповіді на запитання, прискорена відповідь - 200 грн
- Послуга реклами складчин/складчини - 500 грн
- Перезавантаження матеріалів з інших ресурсів на бажаючі - 200 грн
- Переклад курсу з англійської або російської мови на українську мову - 1000 - 5000 грн
- Термінове проведення складчини персонально для учасника/учасників при можливості викупу матеріалу - 500 грн
- Викуп матеріалів в авторів - 2000 - 5000 грн
- Відповідь на складне питання по курсу (задаємо питання автору або професіоналу) - 1000 - 2000 грн
Останнє редагування модератором: