Що нового?

Допомога в пошуку матеріалів, створенні складчин та інші послуги

Tali

Организатор
Вітаю! Шукаєте якісне навчання за вашими інтересами? Я допоможу вам знайти найкращі курси з будь-якої тематики – від IT та маркетингу до мистецтва й особистісного розвитку. Поділіться своїми цілями та вподобаннями, а я підберу для вас оптимальні навчальні програми від провідних освітніх платформ та експертів.

📩 Залиште запит – "Хочу підбір курсів", а я з вами зв'яжуся в особистих повідомленнях і зроблю вам підбір!

Консультації та підтримка у виборі курсів – 500 грн, оплата одноразова, послуга діє протягом 3 місяців з моменту оплати. Стосовно інших послуг, напишіть "Хочу послугу" а в особистих повідомленнях вже сконкретизуєте що вам потрібно.

Послуги

1. Консультації та підтримка у виборі курсів протягом 3 місяців - 500 грн
  2. Консультації та підтримка у виборі курсів протягом 6 місяців - 900 грн
  3. Консультація по роботі форуму, відповіді на запитання, прискорена відповідь - 200 грн
  4. Послуга реклами складчин/складчини для набору учасників і реклами між організаторами для пришвидшеного проведення складчини - 500 грн
  5. Перезавантаження матеріалів з інших ресурсів на бажаючі - 200 грн
  6. Переклад курсу з англійської або російської мови на українську мову - 1000 - 5000 грн
  7. Термінове проведення складчини персонально для учасника/учасників при можливості викупу матеріалу - 500 грн
  8. Викуп матеріалів в авторів - 2000 - 5000 грн
  9. Відповідь на складне питання по курсу (задаємо питання автору або професіоналу) - 1000 - 2000 грн

Останнє редагування модератором:

Yuriy_YS

Member
Вітаю! Шукаєте якісне навчання за вашими інтересами? Я допоможу вам знайти найкращі курси з будь-якої тематики – від IT та маркетингу до мистецтва й особистісного розвитку. Поділіться своїми цілями та вподобаннями, а я підберу для вас оптимальні навчальні програми від провідних освітніх платформ та експертів.

📩 Залиште запит – "Хочу підбір курсів", а я з вами зв'яжуся в особистих повідомленнях і зроблю вам підбір!

Консультації та підтримка у виборі курсів – 500 грн, оплата одноразова, послуга діє протягом 3 місяців з моменту оплати. Стосовно інших послуг, напишіть "Хочу послугу" а в особистих повідомленнях вже сконкретизуєте що вам потрібно.

Послуги

1. Консультації та підтримка у виборі курсів протягом 3 місяців - 500 грн
  2. Консультації та підтримка у виборі курсів протягом 6 місяців - 900 грн
  3. Консультація по роботі форуму - 200 грн
  4. Послуга реклами складчин/складчини - 500 грн
  5. Перезавантаження матеріалів з інших ресурсів на бажаючі - 200 грн
  6. Переклад курсу з англійської або російської мови на українську мову - 1000 - 5000 грн
  7. Термінове проведення складчини персонально для учасника/учасників при можливості викупу матеріалу - 500 грн
  8. Викуп матеріалів в авторів - 2000 - 5000 грн
  9. Відповідь на складне питання по курсу (задаємо питання автору або професіоналу) - 1000 - 2000 грн
Хочу підбір курсів

Stepan775

New member
Дякую.
Я чітко знаю який саме курс мені потрібен. Просто організатор не виходить на зв'язок.

Реакції: Tali

Tali

Организатор

Tetiana_Kl

New member
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, мені треба буде чекати на матеріали курсу тоді, коли всі 20 учасників його викуплять (зараз купила тільки 1 людина і не відомо як довго наберуться інші), чи вони будуть доступні мені одразу після оплати?
Дякую

Vengo

New member
Вітаю! Чи зустрічалось Вам на форумі щось типу sms-bomber чи будь-яка інформація про те, як можна заспамити номер телефону людини, її месенджери, електронну пошту? Шукаю подібну програму чи сервіс. В курсах по OSINT знайшов тільки про пошук. А ось варіантів, як наказати негідників, все ще не знайшлося.

Vitaha1978

New member
Доброго дня
Підскажіть Cryptology WorkShop 10.0 пише що є в наявності, а можливості купити немає. Можливо є інше посилання на курс?

stakkar

Member
Женское здоровье, органы малого таза [Галина Кармацкая]
добрий день чи можливо придбати цей курс?

stakkar

Member
і ще якщо можливо цей курс
Практический курс по психосоматике, натуропатии и кинезиологии (Олег Гитбиндер)

Nestleshechka

New member
Доброго дня. Можу викупити курс Anton AI Money.Багато бажаючіх, а тему закрили.Зараз діє знижка,самий час для покупки!

Yarmik

New member
Є якісь новини щодо Anton AI Money, чи треба створювати нову складчину?
В темі закрили коментарі, не зрозуміло що робить

Nestleshechka

New member
Багато учасників давно хочуть купити курс Anton AI Money, але тема закрита, а відповіді від адміністратора немає.
Я готова оплатити курс і стати організатором, щоб відновити складчину.
Будь ласка, підкажіть, як отримати статус організатора на сайті та відновити тему. Особливо зараз, коли діє велика знижка.

Квітка

Модератор
Команда форуму
Багато учасників давно хочуть купити курс Anton AI Money, але тема закрита, а відповіді від адміністратора немає.
Я готова оплатити курс і стати організатором, щоб відновити складчину.
Будь ласка, підкажіть, як отримати статус організатора на сайті та відновити тему. Особливо зараз, коли діє велика знижка.
Напишіть мені в службу підтримки
щодо організатора

Угорі