Допоможи собі сам! Проективні методики в Таро [Марина Анісіна, Ольга Дубенко]
Це курс-для вас, якщо ви хочете:
Ми будемо читати карти за внутрішніми відчуттями, а не за традиційними значеннями. Неважливо, працюєте ви з Таро вже 10 років, або тиждень тому тільки купили свою першу колоду – курс підійде для всіх.
програма курсу
теоретичний блок:
Це курс-для вас, якщо ви хочете:
- навчитися допомагати за допомогою карт Таро не тільки іншим, а й самому собі;
- навчитися новим практикам роботи з Таро, розширити свій інструментарій;
- розібратися в своєму внутрішньому світі: ясно побачити свої почуття і думки, бажання і страхи;
- знайти внутрішні ресурси і натхнення;
- подружитися з собою і навчитися чути свій внутрішній голос;
- розібратися в заплутаних відносинах з іншими людьми, зрозуміти, що в них відбувається, що Вас з них тримає.
Ми будемо читати карти за внутрішніми відчуттями, а не за традиційними значеннями. Неважливо, працюєте ви з Таро вже 10 років, або тиждень тому тільки купили свою першу колоду – курс підійде для всіх.
програма курсу
теоретичний блок:
- Що таке проективні методики і як вони працюють
- Специфіка використання Таро в проективних методиках
- Техніка безпеки в роботі з проективними методиками
- "Я зараз" (Діагностика свого поточного стану)
- "Подружитися з собою", "Самооцінка" (техніки на підвищення самооцінки і прийняття себе)
- "Мій ресурс", "внутрішня опора" (знаходимо внутрішні ресурси)
- "Моє бажання" (вчимося ясно розрізняти свої бажання)
- "Вирішення проблеми" (універсальна техніка для знаходження рішень)
- "Я і інший"," Баланс у відносинах " (усвідомлюємо, що насправді відбувається в особистих відносинах, що вони нам приносять, як ми себе в них відчуваємо, як вести себе далі)
- Ви чуєте свій внутрішній голос, ясно розрізняєте свої емоції, почуття і бажання
- Ви бачите свої недоліки і достоїнства, і приймаєте себе цілком
- Ви легко знаходите свої внутрішні ресурси і можливості виходу навіть зі складних ситуацій
- Ви чітко бачите, що насправді відбувається у стосунках між вами та іншими людьми, і як ці стосунки впливають на ваше життя
- Ви розглядаєте будь-які ситуації у Вашому житті з двох сторін – зсередини, використовуючи карти як проективний інструмент, і зовні, користуючись традиційними способами читання карт Таро
- Ви знаєте, як застосовувати проективні методики в роботах з картами Таро, і можете самостійно використовувати навіть ті техніки, які не увійшли в програму курсу
https://privatelink.de/?https://vk.com/@analiz_taro-pomogi-sebe-sam-proektivnye-metodiki-v-taro