Що нового?

Придбаний Допоможи собі сам! Проективні методики в Таро (Марина Анісіна, Ольга Дубенко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 442 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Допоможи собі сам! Проективні методики в Таро [Марина Анісіна, Ольга Дубенко]

Це курс-для вас, якщо ви хочете:

• навчитися допомагати за допомогою карт Таро не тільки іншим, а й самому собі;
  • навчитися новим практикам роботи з Таро, розширити свій інструментарій;
  • розібратися в своєму внутрішньому світі: ясно побачити свої почуття і думки, бажання і страхи;
  • знайти внутрішні ресурси і натхнення;
  • подружитися з собою і навчитися чути свій внутрішній голос;
  • розібратися в заплутаних відносинах з іншими людьми, зрозуміти, що в них відбувається, що Вас з них тримає.
Ви можете прийти на курс з будь-яким рівнем знання Таро.

Ми будемо читати карти за внутрішніми відчуттями, а не за традиційними значеннями. Неважливо, працюєте ви з Таро вже 10 років, або тиждень тому тільки купили свою першу колоду – курс підійде для всіх.

програма курсу

теоретичний блок:

• Що таке проективні методики і як вони працюють
  • Специфіка використання Таро в проективних методиках
  • Техніка безпеки в роботі з проективними методиками
практичний блок:

• "Я зараз" (Діагностика свого поточного стану)
  • "Подружитися з собою", "Самооцінка" (техніки на підвищення самооцінки і прийняття себе)
  • "Мій ресурс", "внутрішня опора" (знаходимо внутрішні ресурси)
  • "Моє бажання" (вчимося ясно розрізняти свої бажання)
  • "Вирішення проблеми" (універсальна техніка для знаходження рішень)
  • "Я і інший"," Баланс у відносинах " (усвідомлюємо, що насправді відбувається в особистих відносинах, що вони нам приносять, як ми себе в них відчуваємо, як вести себе далі)
ваші результати після курсу

• Ви чуєте свій внутрішній голос, ясно розрізняєте свої емоції, почуття і бажання
  • Ви бачите свої недоліки і достоїнства, і приймаєте себе цілком
  • Ви легко знаходите свої внутрішні ресурси і можливості виходу навіть зі складних ситуацій
  • Ви чітко бачите, що насправді відбувається у стосунках між вами та іншими людьми, і як ці стосунки впливають на ваше життя
  • Ви розглядаєте будь-які ситуації у Вашому житті з двох сторін – зсередини, використовуючи карти як проективний інструмент, і зовні, користуючись традиційними способами читання карт Таро
  • Ви знаєте, як застосовувати проективні методики в роботах з картами Таро, і можете самостійно використовувати навіть ті техніки, які не увійшли в програму курсу
Продажник:
https://privatelink.de/?https://vk.com/@analiz_taro-pomogi-sebe-sam-proektivnye-metodiki-v-taro

Угорі