Що нового?

Придбаний Дорогий коучинг з нуля. Пакет Premium (Сергій Загородников)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 72
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 26 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Привіт! Я нещодавно провів кілька вебінарів про дорогий коучинг. Бачу, що тема продажів дорогого коучингу багатьом цікава. Але в той же час для багатьох експертів це досі щось загадкове і незбагненне... Моя думка-продаж дорогих коучингових програм це"блакитний океан". У той час, коли всі женуться за масовістю і автоматизацією, експерти, які продають дорогий коучинг можуть реально бути поза конкуренцією в 2020 році. Я особисто продаю і купую дорогий коучинг з 2015 року. Дещо в цьому розумію. Пройшов всі "граблі" і вже набив всі шишки... Знаю як їх обійти і при цьому досить легко збільшити дохід. І зараз я почав записувати новий відеокурс на цю тему. Чому?

та тому, що розумію, що для багатьох експертів запуск продажів дорогого коучингу це:
  • можливість вийти на новий рівень клієнтів і життя
  • Можливість створити потужне оточення клієнтів
  • можливість купувати і окупити дороге навчання
  • можливість подорожувати і працювати з будь-якої точки світу
але багатьом експертам реально страшно, незрозуміло і головне - що робити конкретно і покроково щоб запустити продажі дорогого коучингу? Саме тому я почав створювати новий відеокурс для своїх передплатників. Він буде покроковий, конкретний з відповідями на всі всі питання і ще з практичними інструментами на впровадження. Назва курсу"дорогий КОУЧИНГ з НУЛЯ". Перші 10 кроків, щоб придумати, упакувати і продати дорогий коучинг, навіть якщо вас поки ніхто не знає.

на даний момент бачу програму відеокурсу ось так:
  • Блок 1. Як вибрати тему для дорогого коучингу?
  • Блок 2. Як вибрати формат дорогого коучингу?
  • Блок 3. Як визначити цільову аудиторію для дорогого коучингу?
  • Блок 4. Як скласти програму дорогого коучингу?
  • Блок 5. Як створити крутий оффер для дорогого коучингу?
  • Блок 6. Як створити упаковку дорогого коучингу?
  • Блок 7. Як продумати ціноутворення та фінансові питання?
  • Блок 8. Як залучити перших клієнтів в дорогий коучинг?
  • Блок 9. Як отримати перші продажі дорогого коучингу?
  • Блок 10. Як вести клієнтів і доводити їх до результату?
всередині кожного блоку буде ще по 3-5 відео. Тобто в результаті буде не менше 30 докладних відео уроків.
https://privatelink.de/?https://zagorodnikovbiz.ru/dkn-pr

Угорі