Не закидайте себе в довгий ящик
Скільки разів я чула від жінок, що у них зовсім не вистачає часу і сил для себе! Скільки вимерлих очей я зустріла, які шкодували, що одного разу відмовилися від своїх бажань і цілей, тому що так було потрібно. Скільки я бачила тих, хто втратив віру і в себе, і в щастя, хто закинув себе в дальній ящик, забув про себе і саморозвитку, бігаючи як білка в колесі побутової рутини!
І дуже часто, коли ми готові спробувати щось нове, незрозуміло, з чого ж почати. Які кроки зробити, що змінитися? Що міняти? Все і відразу або потроху? Хочеться швидких результатів, як набратися терпіння? А як ставити цілі так, щоб вони досягалися? І чи потрібно це жінкам? По-жіночому це?
Ви тримаєте в руках книгу-тренінг. Це не просто міркування про те, що робити, чого не робити, як робити і навіщо. Ця книга сповнена вправ, які абсолютно точно змінять ваш стан, якщо ви дозволите собі практикувати, робити і змінюватися. Вона дасть вам необхідний напрямок, інструменти, натхнення, тільки будьте готові взяти! Просто візьміть все це!
Всі ці вправи перевірені роками на десятках тисяч жінок, які підтверджують їх ефективність.
ви готові зробити перший крок до нової себе? це книга-тренінг в 550 чудово ілюстрованих сторінок, яка навчить вас ставити цілі по-жіночому і по-жіночому їх досягати
що всередині книги? у книзі немає змісту, але при цьому в ній 550 сторінок! Як таке можливо? Все просто. Це книга-тренінг. Величезна кількість вправ і технік всередині. Нічого зайвого
Для початку - важливі акценти про постановку цілей, формулюваннях і найголовніше-як же ставити їх по-жіночому? Ви часто запитуєте - як я все встигаю? І хоча я встигаю далеко не всі, основні секрети - тут. Це зовсім не секрети, звичайно. Просто в книзі все впорядковано, покроково, із завданнями і навіть формами для заповнення.
чотири рівні для кращих змін
Велика частина завдань розбиті по чотирьох рівнях-для вашої зручності, щоб змінювалася життя цілком і безповоротно! Там же і тестування, щоб відстежувати зміни, і про те, чому це так важливо.
цю книгу не треба читати залпом
Спробуйте пройти з нею разом цілий шлях!
Ми додали в книгу різні підказки, мотивашки - в тому числі і в картинках, корисні статті в тему, які будуть Вам допомагати змінюватися.
Я впевнена, що через 2-3 місяці роботи з книгою у Вашому житті зміниться дуже і дуже багато!
Хоча не вірте мені на слово - просто перевірте!
що всередині книги? у книзі немає змісту, але при цьому в ній 550 сторінок! Як таке можливо? Все просто. Це книга-тренінг. Величезна кількість вправ і технік всередині. Нічого зайвого
Для початку - важливі акценти про постановку цілей, формулюваннях і найголовніше-як же ставити їх по-жіночому? Ви часто запитуєте - як я все встигаю? І хоча я встигаю далеко не всі, основні секрети - тут. Це зовсім не секрети, звичайно. Просто в книзі все впорядковано, покроково, із завданнями і навіть формами для заповнення.
чотири рівні для кращих змін
Велика частина завдань розбиті по чотирьох рівнях-для вашої зручності, щоб змінювалася життя цілком і безповоротно! Там же і тестування, щоб відстежувати зміни, і про те, чому це так важливо.
цю книгу не треба читати залпом
Спробуйте пройти з нею разом цілий шлях!
Ми додали в книгу різні підказки, мотивашки - в тому числі і в картинках, корисні статті в тему, які будуть Вам допомагати змінюватися.
Я впевнена, що через 2-3 місяці роботи з книгою у Вашому житті зміниться дуже і дуже багато!
Хоча не вірте мені на слово - просто перевірте!
https://privatelink.de/?https://shop.valyaeva.ru/49/1359/