Один мій клієнт, на початку нашої роботи, поділився: "Сім'я, стабільна робота і заробіток, діти, кіношка у вихідні та відпустка в Туреччині раз на рік ... начебто все добре, і все стабільно, але якось мало радості в цих днях. А хочеться драйву, щоб пристрасть, щоб життя горіло! Хочу мати свій бізнес і досягати свої цілі. Хочу творити, хочу досягати, подорожувати, мати великий будинок для всієї родини. Але, замість всього цього є тихий смуток і думки про те, що це все не для мене...".
Такі і подібні історії я бачу, чую, читаю кожен день. Ми всі хочемо більше, але не всі знають, як це отримати, і не всі вірять, що це можливо.
і все ж, у вас є великий шанс
досягти всього, що ви хочете!
Згадайте моменти, коли ви готувалися до чогось знаменного у своєму житті...
Наприклад, як ви маленькою дитиною прокидалися і зіскакували з ліжка в Новий рік, щоб подивитися, що поклав Дід Мороз під ялинку!
Або як ви прокидалися в свій День Народження. У день, коли до вас повинні прийти друзі, для того щоб говорити про те, який ви хороший друг і дарувати вам подарунки!
А може бути ви пам'ятаєте очікування першого побачення...?
У ці дні ви відчували себе найщасливішою людиною! У ці дні у вас було багато сил і енергії, навіть якщо ви спали всього 4 години
Все це відбувалося тому, що у вас були цілі в житті.
Нехай навіть такі дрібні, але вони були. А коли є цілі, які Вас піднімають щоранку з ліжка, то у вас завжди є енергія і сили для того, щоб їх досягти!
щоб допомогти Вам у цьому, я створив майстер групу "досягнення мети за 45 днів"