Доставка їжі. Технології успіху
Федір Сокирянський
Людям набридли" Дьябло "і"Філадельфія". Тим більше такої якості, яку ми пропонуємо. А ми стиснулися і зменшили закладки. Я нещодавно в" Якіторії " отримав авокадо дерев'яним.
Люди готові їсти абсолютно несподівано нові види страв на доставку. Цим вже скористалися лідери ринку. Вже і смажена картопля з котлетами пішла в доставку і тарілки солінь до горілки. Питання в якості і в ціні і в дисконтуванні.
- я буду говорити про нові страви і давати їх рецептури на слайдах
- я буду говорити про нові способи просування доставки в Інтернеті, щоб ви перестали зливати бюджети
- я буду розбирати вдалі моделі лідерів і невдалі моделі дисконтування
- я буду доводити, що відкрити доставку – все одно, що відкрити новий ресторан
- я буду давати поради, як уникнути помилок в позиціонуванні щодо конкурентів
- я розповім про доставку у великих і малих містах – тому що різниця величезна
- я розповім про програмне забезпечення і чому не треба купувати недороблені кимось програми
- я розповім про те, як зберегти їжу гарячою. Дешево і сердито
- я розповім про філософію доставки. Це особливий бізнес. Від комплектації до поведінки кур'єра
- розповім, що я вважаю зараз потрібно возити, а які позиції виводити.
- поговоримо про ціноутворення і про вашу жадібність. Про докризові доходи доведеться забути
- поговоримо про покупну продукцію і про дитячий сегмент. З ним ніхто з вас не працює. А дітям теж набридла здешевлена піца
- поговоримо про те, що таке доставка – дискаунтер і що таке преміум сегмент. Він є, і він росте в малих містах.
Ви отримаєте посилання в вебінарну кімнату, де ви будете бачити лектора в HD-якості, чути лектора, дивитися його презентації,
зможете отримати відеозапис вебінару, роздаткові матеріали для скачування.
Ви зможете задати питання лектору, попросивши слова, писати коментарі в чаті по ходу семінару.
Формат: pdf, mp4.
Тривалість: 3 години
Ціна: 3000 руб
https://privatelink.de/?http://foodrussia.net/measure/dostavka-edy-tekhnologii-uspekha/