Що нового?

Придбаний Довічний заробіток на Spotify. Тариф Стандарт (Микола Новіков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 659 ГРН
Учасників: 0 з 45
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 15.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
чому варто пройти курс?
в Інтернеті розповідають про" успішний успіх "і" секретний секрет", але показати як РЕАЛЬНО заробити гроші - мало хто зможе.

Максимум що "вчителі" можуть вам дати, це переказати якісь фундаментальні речі і показати пальцем в потрібному напрямку.
Далі мовляв самі.

Я вирішив це змінити.
Це твоя реальна можливість побачити всю кухню запуску і заробітку на sp-оффері зсередини і отримати реальний результат.

у чому фішка курсу?
трохи тексту для тих, хто любить розбиратися в деталях

Можливо, ви вже стикалися раніше з партнерськими мережами або навіть пробували працювати з партнерськими продуктами. Якщо так, то швидше за все ви працювали з так званими товарками, намагалися продавати інфотовари або послуги. Як правило, щоб працювати успішно з такими офферами, потрібно мати великий досвід і гроші на тести.

Так само вартість таких офферов висока. Через це ймовірність, що ваш продукт куплять, близька до нуля. Зазвичай 90% доступних офферов вже давно вичавлені професіоналами, і простіше виграти в Спортлото з одним лотерейним біллетом, ніж новачкові заробити в цій ніші. Навіть якщо ви продали один товар або послугу, ви зіткнетеся з так званим холдом. Ваші гроші будуть утримані платформою до повної перевірки, на це може піти навіть цілий місяць. Тепер подивіться на всі труднощі ще раз і ви зрозумієте чому 99,9% новачків при згадці про партнерські продажі впадають в стан близький до коми.

Ми з вами підемо зовсім іншим шляхом. Я покажу вам свою робочу зв'язку, яка приносить мені близько 100 000 руб щомісяця вже близько року.

[COLOR=# ff0000]важлива інформація: за курсом всі відеоуроки доступні, але програма працювати не буде, тому що автор поставив захист, щоб програма працювала тільки на одному комп'ютері. Файли програми залишила в курсі, на випадок якщо у вас вийде крякнути. [/COLOR]

Працювати за схемою можна без програми, але це буде займати більше часу, інструкція є. З перших зароблених грошей зможете купити курс у автора і далі працювати з програмою.

https://privatelink.de/?https://sp-offer.online/

Угорі