Що нового?

Придбаний Дозволь собі гроші і достаток (Зіна Шамоян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 69.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Якщо жінка не отримує стільки грошей і достатку, скільки їй потрібно, в чому може бути головна причина?

звичайно, часто можна отримати відповідь:
  • Немає часу;
  • Немає підходящої роботи;
  • Багато сил йде на дітей і на побут;
  • Не пощастило з чоловіком;
  • Не бачу способів заробляти більше в цій країні
і т. д.

Але в більшості випадків, це зовсім не справжня причина. А справжня причина полягає в тому, що жінка просто підсвідомо уникає достатку і високого доходу. І як наслідок вже, вона не бачить можливостей і будує своє життя так, що у неї "як би" немає часу і сил.

І частіше за все, жінка навіть не визнає і не бачить, що у неї є це підсвідоме уникнення. Вона перекладає відповідальність на обставини, на інших людей і на погану удачу.

На перший погляд, здавалося б, це дивно і абсурдно. Навіщо уникати достатку? Ви можете перевірити це прямо зараз, якщо ви досить уважні. Для цього, яскраво, в подробицях намалюйте в своїй уяві таку картину:

Ви починаєте займатися іншою справою, яка витрачає менше вашої енергії. При цьому, воно вам більше подобається, так що ви відчуваєте більше задоволення і задоволення, займаючись ним. І ця справа приносить вам в 4 рази більше доходу. Тобто, енергії витрачаєте менше, задоволення більше, і дохід в 4 рази більше. І ось, після місяця занять такою справою, Вам на картку приходить ця сума. Що ви відчуваєте з приводу цієї картини, які думки виникають? Чи відчуваєте ви себе гідною цієї суми? Чи відчуваєте, що все в порядку? Якщо відчуваєте хвилювання, то з чим воно може бути пов'язано? Так ви можете виявити свої підсвідомі установки з приводу грошей. Запишіть ті обмежуючі думки, які спливають.

Якщо вам подобається ця ситуація, і ви не відчуваєте внутрішнього опору, то задайте собі питання: "чому я досі не забезпечила собі таке життя? Чому я не приділяю достатньо часу і уваги для того, щоб прийти до такого життя?"

ось найчастіші підсвідомі установки, які можна виявити, прочитайте і "приміряйте" на себе:
- Якщо я займуся справою, яка приносить високий дохід, то я стану такою собі "бізнес-леді". Мені огидний цей образ. І ніякої гідний чоловік не захоче будувати відносини з такою жінкою;

- Якщо я зароблятиму більше, то у мене більше не буде приводу виставляти себе жертвою. А значить, нікому буде мене жаліти, нікому буде про мене піклуватися, люди перестануть звертати на мене увагу. Будуть думати, що у мене в житті все ОК і відвернуться;

- Якщо я буду заробляти більше, на мене ополчаться мої друзі і близькі, будуть засуджувати. Або будуть просити в борг. Загалом, зіпсуються з ними відносини;

- Щоб багато заробляти, потрібно багато "орати". Інакше це не чесно. Я стану нечесною людиною і буду покарана. Якщо я буду заробляти більше, не витрачаючи більше енергії, то виникнуть якісь проблеми або небезпека;

- Якщо я буду більше заробляти, не витрачаючи більше енергії, то вийде, що я весь цей час жила неправильно, помилялася. Не може такого бути, я не хочу це визнавати;

- Я просто негідна більшої кількості грошей і достатку. Я гідна того, що є зараз. Якщо я отримуватиму більше, мені буде не комфортно;

- Люди, які багато заробляють — це погані люди. Якщо буду заробляти більше, я загоржуся, проявляться мої ниці якості, я перестану бути хорошою людиною. І інші будуть до мене погано ставитися;

- Заробляти багато грошей-небезпечно. Мене можуть обікрасти, вбити, посадити до в'язниці;

- Батьки відвернутися від мене. Це зрада. Весь мій рід "орав", щоб мати дохід. А я, якщо буду заробляти більше при тих же зусиллях, знеціню всю їхню працю.

Можливо, у вас спливло щось інше, тоді напишіть про це в коментарях!

Почати виходити з цих і подібних установок можна буде на вебінарі Зіни Шамоян "дозволь собі гроші і достаток". Це буде 7-го Вересня, 20:00 по Москві.

- Якщо я займуся справою, яка приносить високий дохід, то я стану такою собі "бізнес-леді". Мені огидний цей образ. І ніякої гідний чоловік не захоче будувати відносини з такою жінкою;

- Якщо я зароблятиму більше, то у мене більше не буде приводу виставляти себе жертвою. А значить, нікому буде мене жаліти, нікому буде про мене піклуватися, люди перестануть звертати на мене увагу. Будуть думати, що у мене в житті все ОК і відвернуться;

- Якщо я буду заробляти більше, на мене ополчаться мої друзі і близькі, будуть засуджувати. Або будуть просити в борг. Загалом, зіпсуються з ними відносини;

- Щоб багато заробляти, потрібно багато "орати". Інакше це не чесно. Я стану нечесною людиною і буду покарана. Якщо я буду заробляти більше, не витрачаючи більше енергії, то виникнуть якісь проблеми або небезпека;

- Якщо я буду більше заробляти, не витрачаючи більше енергії, то вийде, що я весь цей час жила неправильно, помилялася. Не може такого бути, я не хочу це визнавати;

- Я просто негідна більшої кількості грошей і достатку. Я гідна того, що є зараз. Якщо я отримуватиму більше, мені буде не комфортно;

- Люди, які багато заробляють — це погані люди. Якщо буду заробляти більше, я загоржуся, проявляться мої ниці якості, я перестану бути хорошою людиною. І інші будуть до мене погано ставитися;

- Заробляти багато грошей-небезпечно. Мене можуть обікрасти, вбити, посадити до в'язниці;

- Батьки відвернутися від мене. Це зрада. Весь мій рід "орав", щоб мати дохід. А я, якщо буду заробляти більше при тих же зусиллях, знеціню всю їхню працю.

Можливо, у вас спливло щось інше, тоді напишіть про це в коментарях!

Почати виходити з цих і подібних установок можна буде на вебінарі Зіни Шамоян "дозволь собі гроші і достаток". Це буде 7-го Вересня, 20:00 по Москві.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://zinashamoyan.ru/

Угорі