Що нового?

Придбаний Дозволь собі гроші: ініціація "внутрішнього годувальника". Тариф-Базовий. Квітень 2021 (Тетяна Сокор)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3268 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 49.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
тренінг, який змінить ваше мислення і відкриє шлях до великих грошей, навіть якщо зараз вони здаються нереальними.

Так чому ж...
...одна дівчина за тиждень роботи
отримує 20 тисяч...
...а інша 500?
Чому гроші магнітом тягнуться до одних і біжать від інших?

Моя практика в роботі з психологією більше 8 років.
Кожна з нас може мати ту кількість грошей, яку захоче.
Але не кожна може їх прийняти і переварити, хоч це і здається дивним.

4 великих завдання необхідно нам вирішити в тренінгу
  1. збільшити ємність прийняття і ємність дозволу на ті суми, про які ви мрієте
  2. прибрати несвідомі установки проти грошей
    Головою ми розуміємо, що потрібно робити, але кожен раз впираємося в скляну стелю саме через них.
    Внутрішні переконання, страхи, стереотипи, те, що накопичилося в нашій підсвідомості — це цегляна стіна на шляху до успіху.
    Мінімум 50 + установок і переконань нам належить прибрати з несвідомого і почати отримувати гідні гроші.
  3. активувати грошовий Архетип годувальник
    В особистості жінки він відповідає за впевненість в собі, чітке знання чого я хочу, вміння легко створювати і бачити можливості, використовувати їх.
    Гроші приходять з різних джерел, в тому числі і від чоловіків.
    Достаток, можливість бути забезпеченою, дозволяти собі легкий дохід і мати можливість займатися улюбленою справою.
    Жінки з активованим годувальником назавжди забувають, що таке тривога про гроші, чоловічий світ завжди готовий допомогти і створити умови для розвитку і процвітання.
    Подарунки, підтримка, турбота чоловіків і увага до ваших потреб - норма яка реально можлива і не разово.
    Чоловік у вашому полі буде хотіти досягати більшого: більше заробляти, краще виглядати, прагнути до чогось більшого. За образом і подобою сильний внутрішній годувальник у жінки притягує подібного в зовнішньому світі.
  4. на інтенсиві активно опрацьовуватиметься тема зняття соціальних страхів і заборон на можливість мати гроші, в тому числі і великі
    Актуально для всіх, хто готовий масштабувати свій дохід, бізнес, збільшити потік клієнтів.
кожна з нас може жити в потоці
  • дозволити собі хороший салонний догляд, гарне якісне харчування
  • відпочивати не раз на рік, а дозволити красиві цікаві подорожі без економії, з індивідуальними гідами, комфортними люкс готелями і комфортним перельотом
  • перестати на собі економити і тривожитися
  • дозволити собі жити без страху залишитися без грошей, мати гідну суму на рахунку, яка дасть відчуття щастя і спокою
  • позбутися від іпотеки і жити без стресу
  • поміняти або купити квартиру в тому районі, місті, країні в якій хочеться, а не на яку вистачає
  • заробляти на улюбленій справі, не напружуючись, створити команду, легко управляти, залишатися жінкою і насолоджуватися своїми результатами
  • займатися благодійністю з достатку і відчувати щастя допомагати іншим
  • не просто мріяти, а на багато років вперед і реалізовувати легко
  • прямо зараз будувати життя в задоволення і кайфувати від процесу
Вирішуйся, адже замкнуте коло"не можу собі дозволити"
ти вже пробувала. Це шлях в нікуди!
Вихід є завжди. Прийми рішення і йдемо з нами!
Я і моя команда кураторів проведемо тебе в світ, який належить тобі по праву народження.

https://privatelink.de/?http://tatyanasokor.ru/kormilets/

Угорі