Привіт!
Я, Аделя Ісламгулова,
рада вітати тебе на своєму сайті!
Кілька слів про мене Я магістр економічних і юридичних наук, сертифікований коуч ICF, понад 10 років працюю наставником із фінансового розширення. Завдяки великому досвіду наставництва та коучингу я розробила авторський курс «Дозволь собі гроші», головна мета якого — забезпечити кожного бажаючого знаннями та практичним досвідом, які необхідні для змін та покращення ставлення до фінансів.
Цей курс — не просто теорія, а особистий досвід, який було відтворено у форматі короткострокового інтенсивного навчання. Я уявила: якби я хотіла пройти навчання з грошового мислення, яким би воно мало бути? Що обов’язково воно має містити? Зважаючи на ці питання, я створила курс із груповою рефлексією і динамікою — такий, який пройшла б я сама, якби в мене був такий запит, і якого багатьом напевно не вистачало.
Програма курсу спрямована на опрацювання грошових блоків, формування енергетичного потоку і фінансових цілей, а також на створення мотивації для досягнення поставленої мети. Якщо ти розумієш, що уперся у фінансову стелю, але бажаєш заробити більше або ж постійно ставиш нові цілі, але не бачиш результату, тоді цей курс саме для тебе. На заняттях я допоможу тобі зрозуміти, як вирівняти фінансові відносини, позбутися грошових блоків і визначити шляхи розв’язання питань, які пов’язані з доходами. Крім того, я і моя команда створимо безпечний і підтримувальний простір для твоїх трансформацій.
Програма курсу
5 авторських модулів
10+ додаткових матеріалів
+10 домашніх
завдань
Обговоримо план курсу, його завдання і цілі, а також обговоримо всі організаційні моменти.
Урок 1. Фінанси та енергія: як почати заробляти більше
Цього тижня ти сформуєш поглиблене розуміння того, як енергія впливає на твоє життя і фінансовий стан. У межах уроку розглянемо відмінності між чоловічою та жіночою енергіями, а також техніки з очищення та структурування енергетичного поля задля формування балансу та створення гармонійного потоку
- Як пов'язані між собою енергія та фінансовий результат
- Які особливості чоловічої та жіночої енергії
- Що таке грошовий потік і як із ним взаємодіяти
- Які принципи формування балансу потоку енергії, що таке вміння брати й давати
На цьому практичному вебінарі ти матимеш змогу поділитися своїм досвідом з очищення енергетичного потоку та проаналізувати кейси в групах. Вебінар розпочнеться зі зворотного зв’язку щодо виконання домашнього завдання та оцінювання ступеня досягнення цілей. Крім того, Аделя розповість про особистий досвід у сфері очищення потоку: яким був її шлях, яких помилок вона припускалася та як їх виправляла.
Урок 2. Що таке грошові блоки і як із ними працювати
Розберемо, що таке грошові блоки і як вони формуються. Дізнаємося, які емоції, переконання і стереотипи можуть стати причиною фінансових блоків. І звісно ж, поговоримо про те, як ці блоки ліквідувати.
- Що таке грошові блоки і як їх визначити
- Який вплив мають грошові блоки на життя
- Які інструменти допомагають працювати з грошовими блоками
- Як використовувати позитивні переконання на свою користь
На другому практичному вебінарі ми навчимося самостійно виявляти грошові блоки й опрацьовувати їх, а також розберемо домашні завдання і реальні кейси. До того ж Аделя поділиться історіями із життя про фінансові блоки та їх подолання.
Урок 3. Системні процеси взаємовідносин із батьками
Розберемося, які є типи енергетичних потоків і як їх спрямовувати так, щоб фінанси тільки зростали. Крім того, дізнаємося, яку роль відіграє вибудовування стосунків із батьками під час роботи з фінансами та що буде, якщо життєві завдання батьків виконувати замість них. Також усвідомимо, що таке вертикальний потік енергії, у чому полягає баланс між віддаванням та отриманням від батьків, а також яке системне місце в сім’ї та на роботі.
- Які є типи енергетичних потоків
- Як стосунки з батьками впливають на твій фінансовий стан
- Як неправильний напрям енергетичного потоку впливає на фінансове зростання
- Що буде, якщо виконувати життєві завдання замість батьків
На цьому вебінарі ми зрозуміємо, чому важливо зберігати баланс «дитина бере — батько/мати дає» щодо батьків , а також обговоримо пам’ятку спілкування з батьками та проаналізуємо її. Після вебінару ти дізнаєшся, як повертатися у зворотне енергетичне русло з батьками. Крім того, ми навчимося змінювати свої стосунки з батьками й запроваджувати нові правила та установки.
Урок 4. Як правильно знайти точки А і Б та досягти своєї фінансової мети
Поговоримо про те, які цілі бувають і яким чином вони можуть вимірюватися. З’ясуємо, як ставити екологічні цілі та як їх досягати. Обговоримо, що робити, якщо мета вже досягнута, а нову ти не знаєш як поставити.
- Із чого складається мета та які «навантаження» на ній є
- Як ставити екологічні цілі
- Що таке методика точок А і Б та яка вагомість їхньої емоційної складової
- Що робити, якщо мета вже досягнута, і як сформувати нову
Розбираємо навіяні суспільством помилки під час формування точки Б, а також обговорюємо цікаві кейси, які розбирали в групах.
Урок 5. Як мотивація впливає на ефективне досягнення фінансової мети
Розберемо, що таке мотивація і чому вона важлива під час реалізації мети. Також обговоримо, чому нас накриває прокрастинація і як пестити себе після досягнення мети. До того ж дізнаємося, що відбувається з психікою, коли мета змінюється в останній момент.
- Що таке мотивація і чому вона важлива
- Як пестити себе після досягнення мети
- Які символи успішності та навіщо вони потрібні
- Чи можна змінити мету в останній момент
Проведемо відкритий мікрофон, де запропонуємо кожному слухачу курсу поділитися своїми досягненнями та подальшими планами. Ти зможеш розповісти про зміни, які відбулися з тобою завдяки маленьким кроками, висловити думки, які прийшли під час курсу, та запланувати п’ять наступних кроків щодо досягнення своєї мети та зміни фінансового мислення.
https://adelia.co.ua/ https://islamhulova.com/ https://www.instagram.com/adelia.islamhulova/