Що нового?

Набір учасників [dr-shipicyn] шийний відділ, головний біль (Руслан Шипіцин)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5111 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 143.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
програма для лікування шийного остеохондрозу і хронічних болів в голові і шиї, корекція викривлення (лордоз, кіфоз, сколіоз), позбавлення від болю і оніміння в руках.
опис:
Для кого ця програма?
Даний курс підходить для людей, які ведуть, як малорухливий спосіб життя, так і активний.
Для людей, яких турбує біль, скутість, натяг і втома в шиї, а також спровокована цим станом головний біль. Погіршення загального стану, наявність апатії, сонливості протягом дня, безсоння і почуття розбитості після сну. А так же, при болю і почутті оніміння у верхній кінцівці (руці).
Чому ми вирішили написати цю програму?
Ми втомилися від помилкових діагнозів і неефективного лікування лікарів і різних фахівців. Від високих цін в приватних клініках і від роботи, яку доводиться переробляти після них.
Навіть ін'єкції і хірургія, які підтверджені наукою, не дають настільки хороших результатів, в порівнянні з консервативним лікуванням і несуть набагато більше ризиків і ускладнень.
Тому ми розробили авторську програму, засновану на остеопатіческом впливі (самомасаж) і спеціалізованих, під конкретну проблему, вправ.

Вартість 13900 руб.
За 12 років накопиченого досвіду в медицині, працюючи в операційному відділення травматології та щелепно-лицевої хірургії, пройшовши 4 школи мануальної терапії і зачерпнувши знань у вищій школі остеопатії, мені вдалося сформувати власне бачення людського тіла.
Я розробив концепцію, засновану на простих, але дуже ефективних вправах, яка дозволить вам, сформувати міцне здоров'я і прекрасне самопочуття, минаючи витрати на спортивний зал і дорогостоющее лікування. Розповість як зберегти ефект на довгі роки, забути про біль і часті походи до лікарів.
При цьому, уникаючи систематичного прийому сильнодіючих препаратів і хірургічного лікування.
https://privatelink.de/?https://dr-shipicyn.com/product/shejnyj-otdel-golovnaya-bol/

Угорі