Ще один мнгновенний рада, мнгновенно і координально поліпшує твоє сексуальне життя і життя з твоєю коханою. хіба може бути щось ще краще ніж поради, які можна застосувати мнгновенно і різко поліпшити своє життя? Вони також ефективні, як якщо б ти все своє життя пив какашки і я пропоную тобі пити чисту воду і огого - тобі вже не хуево і прям добре! І потім я поміняю твоє харчування і пораджу замість гумових черевиків з'їсти смачний стейк з овочами на грилі-і тобі охуенно!
Але ж ти зараз і п'єш какашки заїдаючи все це гумовими вареними черевиками. В області відносин і сексу це швидше за все твій приблизний рівень і знаєш, це ок. Головне, що ти живий і я продовжую тебе реінкарнувати видаючи тобі першокласну інформацію першокласним способом з першокласним цінами від яких ти просто ссышься. Така моя природа-радість ллюдей до усрачки, своїми новими і класно працюючими знаннями.
Цього разу я даю пораду в області відносин і сексу не вимагає взагалі нічого крім додаткового простору. Я пояснюю все в повній версії відео і пояснюю механіку зміни твоїх відносини до і після застосування моєї поради. Та що вже там, витратити ці $7.49 - і живи охуенно. Просто зроби це! Сделааааааааййй!
Тривалість відео: 10 хвилин 14 секунд