Що нового?

Придбаний Думай як художник (Діна Беленко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 95.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Стоки перенасичені технічно грамотними картинками, які ніхто не купує.
Тому що вони не допомагають бізнесу вирішувати його проблеми.
тим, хто купує наші фотографії, потрібні історії.

Зараз найбільше актуальні знімки, здатні торкнутися емоції глядача, зацікавити його, показати щось унікальне. чим краще знімок розповідає історії, тим дорожче він коштує.

Навчіться генерувати ідеї для фотографій з історією: 10 відеоуроків з вправами, домашнє завдання, зворотний зв'язок.

Я розробила курс, орієнтований на тих, хто хоче знімати осмислені, унікальні фотографії, які завдяки своїй унікальності коштують в 2-3 рази більше середньої ціни по ринку.

Вам не доведеться слухати довгі лекції і гадати, як застосувати теорію на практиці.
Курс розбитий на короткі уроки, за кожним з яких відразу ж слід практичне домашнє завдання.

Я розповім про найважливіші аспекти генерації ідей:
  • робота з майнд-картами,
  • ескіз для одного предмета (улюблений реквізит, Комерційна предметка, реклама),
  • ефект Кулешова в натюрморті і взаємодія предметів,
  • подієвість і напруга в кадрі,
  • персонаж у фотографії,
  • рандомізація на службі пошуку ідей,
  • зйомка серій,
  • вправи різної складності для пошуку сюжетів.
Алгоритм роботи, який я даю, універсальний і працює в будь-яких ситуаціях. Будь то Стокова зйомка, Комерційне замовлення або особистий проект. При цьому ви створюєте знімок, унікальний для вашого особистого стилю.

Структура універсального алгоритму заповнюється вашими власними асоціаціями, думками і образами, завдяки чому виходить фотографія, яку крім вас ніхто не зніме!
Саме це ключ до унікального творчого контенту, який найкраще продається на стоках, і який так цінують будь-які замовники.
https://privatelink.de/?https://photosecrets.info/artistway

Угорі