Що нового?

Набір учасників Джйотиш Астрологія (Михайло Переяславець)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 27574 ГРН
Учасників: 0 з 282
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 101.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

шлях до максимальних досягнень починається з першого кроку
Але цей крок потрібно зробити в правильному напрямку

Для того, щоб зробити цей перший крок в астрології, вам не потрібно володіти енциклопедичними знаннями, феноменальною пам'яттю і гігантським станом.

Щоб ви могли досягти своїх цілей в рамках астрології, дещо все ж знадобиться: відкритість розуму, уважність на лекціях, цікавість, залученість в процес, методичність, усвідомленість і велика кількість часу на самостійну роботу (хоча б кілька годин на тиждень).

Вивчаючи астрологію, ми перш за все пізнаємо себе: свій характер, генетику, схильності, потенціал, сприятливі і проблемні, сильні і слабкі сторони особистості.

Ми розуміємо, що можна змінити в своєму житті для максимально зібраного воєдино і природного застосування нашого потенціалу в світ-слідуючи своєму призначенню.

Ми досліджуємо свою сумісність з шлюбними або діловими партнерами. Розуміємо в яких сферах життя можемо взаємодіяти найкращим чином.

Ми вчимося приймати себе і інших людей такими, якими вони є, з усіма плюсами і мінусами, так як усвідомлюємо винятковість і важливість кожної живої істоти, зустрінутого нам на шляху.

Ми відкриваємо в собі нові якості і таланти, про які раніше могли не здогадуватися, якщо вони спали в нас глибоким сном. Таке зустрічається під задавленим думкою соціального середовища, коли особистість йде від себе справжнього. Або коли ми проживаємо "чуже життя" не своїх бажань.

Ми можемо заглибитися в кармічну тематику і прочитати сюжети з минулого втілення. Розуміємо за який кармічного завданням прийшла душа в це втілення, про що так само розповідає нам гороскоп.

Ми стаємо спокійніше і впевненіше, тому що розуміємо свій унікальний шлях і радісно подорожуємо за сюжетом своєї історії записаної в нашому космічному паспорті.

Я впевнений, що ви впораєтеся, і я буду підтримувати і супроводжувати вас в рамках цього курсу!

https://privatelink.de/?https://course-donation.ru/astrologi_profi

Угорі