Editorial colors. Пакет из 12 пресетов 2022 (Александра Буримова)
Цей пак створювався по крупицях в особистісному перехідному періоді в більш зрілу картинку. Він натхненний fashion-світом, дорогим кольором друкованих видань і, звичайно, плівковою естетикою. Втомившись від кольору, який змінює вихідну картинку практично на 180 градусів, я шукала той колір, який передасть сирої картці обсяг і авторське бачення, підкреслить композицію, але при цьому кінцевим результат буде чистим, дорогим, актуальним, без перекосів.
У Паку немає загравань з супер-тонуванням. Всі пресети можна так і охарактеризувати: чисто, актуально, журнально, мінімалістично.
Але грати з пресетами і крутити їх під себе і свій смак можна нескінченно: десь послабити або посилити зерно, десь сильніше провалити тіні, якщо вам потрібно, поміняти експозицію під конкретний кадр. Вони дуже пластичні і подстраиваеми під Ваш исходник.
Якби у мене були ці кольори та налаштування на самому початку пошуку того самого кольору, який залишає картинку як би недоторканою, з гарним skin tone і ідеальним чб, мій шлях був до того кадру, який я бачу в голові був би набагато швидше. Але на те він і шлях!
Ділюся з вами цим прекрасним інструментом, друзі, і бажаю багато експериментів і справжнього кайфу від творчості.
https://burimova.ru/editorial
Останнє редагування модератором: