Що нового?

Придбаний [edston] комплексне відновлення після захворювання дихальної системи (Анастасія Ярош)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 548 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 63.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
загальнозміцнюючий комплекс дихальних і м'яких фізичних вправ для швидкого відновлення в домашніх умовах після перенесеного захворювання. Для поліпшення роботи дихальної, серцево-судинної, нервової систем, роботи шлунково-кишкового тракту, нормалізації сну і емоційного стану. Вправи можна виконувати сидячи або лежачи. Автор курсу-лікар-реабілітолог, кандидат медичних наук.

цей курс для тих, хто

• Не може відновитися після перенесеного респіраторного захворювання.
  • Легко перехворів, але відчуває повну відсутність сил, насилу справляється з щоденними завданнями.
  • Не може впоратися з кашлем, болем і вагою в грудях за допомогою медикаментозних препаратів.
  • Відчуває, як похитнулося здоров'я і хоче його повернути.
  • зіткнувся з серйозними наслідками захворювання, які заважають повернутися до колишнього активного життя.
  • після одужання зіткнувся з психоемоційною нестабільністю.
Курс включає в себе

• загальні рекомендації по підтримці і відновленню організму після хвороби.
  • Правила і рекомендації з дозування навантаження на видужуючий організм: що, скільки і як потрібно робити, щоб не нашкодити.
  • дихальні техніки для поліпшення самопочуття і відновлення легенів.
  • різним технікам дихання, які допоможуть поліпшити ваше самопочуття
  • практичні рекомендації для поліпшення сну і відновлення психологічного здоров'я.
  • вправ для роботи з тривогою і її усунення.
навчальний план

14 відео уроків
Урок 1. Загальні рекомендації по відновленню здоров'я.
Урок 2. Інструкція до вправ. Навіщо вчитися правильно дихати, особливо в процесі відновлення.
Урок 3. Найпростіші дихальні вправи з положення лежачи. Ідеальні, якщо зовсім немає сил для активних дій.
Урок 4. Продовжуємо серію вправ з позиції лежачи і сидячи. Дихання-основа швидкого відновлення.
Урок 5. Переносимо тіло у вертикальне положення. Вправи і дихальна гімнастика з позиції сидячи.
Урок 6. Дихальна і суглобова гімнастика на стільці.
Урок 7. Поглиблюємо дихання. Починаємо розкривати потенціал легких після перенесеного захворювання.
Урок 8. Пробуджуємо тіло і продовжуємо оздоровлюватися.
Урок 9. Переходимо до фінальної стадії відновлення. Комплекс вправ з позиції стоячи.
Урок 10. Загальнозміцнюючий блок вправ: правильне дихання і легке фізичне навантаження — запорука швидкого відновлення.
Урок 11. Фінальний комплекс вправ. 20 хвилин для гарного здоров'я самопочуття.
Урок 12. Дихальні вправи для стабілізації емоційного стану.
Урок 13. Інструкція для сну. Засипаємо легко і міцно.
Урок 14. Дихальні вправи перед сном.

https://privatelink.de/?https://edston.com/bud-zdorov-kak-bystro-vosstanovitsya-posle-bolezni

Угорі