на цьому курсі Ви дізнаєтеся:
- як виводити, підтримувати і зберігати закваску. Вона буде жити у вас місяцями і не доставляти зайвого клопоту.
- ви навчитеся робити і житню, і пшеничну закваску
- і, звичайно ж, зробите 10 різних видів випічки на заквасці різними способами, формуваннями і техніками
- Навчіться виводити і правильно підтримувати протягом місяців як житню, так і пшеничну закваску
- зробіть 10 видів випічки на заквасці, з новими техніками формування і випікання
- Отримуйте якісний зворотний зв'язок від кураторів
- отримайте сертифікат про закінчення після здачі дипломної роботи
- основи заквасочного хлібопечення
- виведення закваски, годування, зберігання.
- пшеничний хліб на заквасці з цільнозерновим борошном. Подовий.
- бородинський хліб на заквасці, формовий.
- Багет на заквасці, з цільнозерновим борошном
- чіабатта на заквасці
- Булочки для бургерів на заквасці
- Бріош на заквасці
- Тартин на заквасці
- гречаний хліб на заквасці
- двоколірний хліб, методом ламінації
- бублики на заквасці
Дмитро - ТАТО Єгора і гуру в хлібопеченні
Дмитро каже:"хліб — це моє життя". Все життя він пропрацював в сільському господарстві і точно знає, що хліб росте не на деревах. У далеких 80-х, викладаючи в сільській школі, мав можливість самостійно прибирати пшеницю з полів на комбайні, а потім і попрацювати на млині.
Ось тоді у Дмитра з'явилося бажання не тільки потримати в руках зібрану пшеницю, а й потримати хліб, випечений своїми руками! "Я пам'ятаю з дитинства запах бабусиного хліба, спеченого її вмілими руками в російській печі. Це здавалося мені якимось чарами! І я все ж зважився спробувати. З тих давніх пір я живу хлібом".
Багато минуло років з того часу, багато хліба спеклося, багато всього вивчено і багато пройдено підвищень кваліфікації у західних шефів і пекарів. Настав момент поділитися знаннями і вміннями з іншими в цій душевній і цікавій справі - хлібопеченні!
Дмитро каже:"хліб — це моє життя". Все життя він пропрацював в сільському господарстві і точно знає, що хліб росте не на деревах. У далеких 80-х, викладаючи в сільській школі, мав можливість самостійно прибирати пшеницю з полів на комбайні, а потім і попрацювати на млині.
Ось тоді у Дмитра з'явилося бажання не тільки потримати в руках зібрану пшеницю, а й потримати хліб, випечений своїми руками! "Я пам'ятаю з дитинства запах бабусиного хліба, спеченого її вмілими руками в російській печі. Це здавалося мені якимось чарами! І я все ж зважився спробувати. З тих давніх пір я живу хлібом".
Багато минуло років з того часу, багато хліба спеклося, багато всього вивчено і багато пройдено підвищень кваліфікації у західних шефів і пекарів. Настав момент поділитися знаннями і вміннями з іншими в цій душевній і цікавій справі - хлібопеченні!
https://privatelink.de/?https://w.egor.team/hleb_na_zakvaske