як збільшити свої доходи в 3 рази, виконавши 2 простих дії.
Я відкрила простий спосіб, як направити енергію грошей на збільшення мого доходу.
Ви також можете:
продажник:
Я відкрила простий спосіб, як направити енергію грошей на збільшення мого доходу.
Ви також можете:
- отримати владу над грошима.
- розкрити секрет мільйонерів.
- отримати приголомшливий грошовий ефект після вебінару.
- отримати надійний спосіб управляти грошима у Вашому житті.
- вирішити проблеми з грошима і купити нову машину або шубу, будинок або квартиру.
- поїхати в довгоочікувану відпустку.
- віддати борги.
до тих пір поки ви підживлюєте егрегор бідності, у Вашому житті нічого не зміниться.
Ви можете прибирати установки і блоки, вирішувати проблеми з родом і батьками, правильно формулювати свої бажання.
Але! Якщо ви не належите до егрегор багатства, то будете продовжувати живити своєю енергією егрегор бідності.
Що ж робити?
Саме групове дію допоможе легше провести процедуру від'єднання. Стільки років ви підживлювали один з найпотужніших егрегоров. Залишається процес підключення до егрегору багатства. З ним потрібно познайомитися і побачити наскільки могутня енергоінформаційна сутність перед вами.
Після проходження курсу:
Ви можете прибирати установки і блоки, вирішувати проблеми з родом і батьками, правильно формулювати свої бажання.
Але! Якщо ви не належите до егрегор багатства, то будете продовжувати живити своєю енергією егрегор бідності.
Що ж робити?
- відключитися від егрегора бідності
- підключитися до егрегору багатства (або розширити наявний канал)
- розширити простір для енергії багатства.
Саме групове дію допоможе легше провести процедуру від'єднання. Стільки років ви підживлювали один з найпотужніших егрегоров. Залишається процес підключення до егрегору багатства. З ним потрібно познайомитися і побачити наскільки могутня енергоінформаційна сутність перед вами.
Після проходження курсу:
- ваше мислення зміниться на мислення багатства.
- почнеться підживлення від егрегора багатства.
- ви почнете думати категоріями грошей і вигод.
- побачите свою приналежність до світу в якому є гроші.
- у вас з'являться нові ідеї та натхнення.
- піде страх невідомості.
- З'являться думки заможної людини.
https://privatelink.de/?http://alfa-trening.ru/eb2