перед вами ейдетична Абетка. Книга-помічник для батьків, які хочуть познайомити своїх дітей з дивовижним світом букв. На кожну букву Ви знайдете авторську казку, захоплюючі завдання на розвиток уваги, пам'яті, емоційного інтелекту і мислення. Знайомлячись з буквами і виконуючи завдання крок за кроком, дитина не просто навчитися читати і переказувати, а й опанує навичкою осмисленого читання. А образ-буква допоможе оживити кожну букву, дякую чому процес навчання перетвориться в цікаву гру. Так само ейдетичні букви є прекрасним засобом профілактики дисграфії. У книзі на дитину чекають різноманітні завдання на розвиток фонематичного слуху, орфографічної пильності, завдання з ТРИЗ елементами на розвиток мислення, завдання з елементами арттерапії та казкотерапії.
Невзорова Анастасія Олександрівна.
МГОУ педагог Ізо, художник з розпису порцеляни, закінчила МГГУ ім. Шолохова-дефектолог, курси арттерапії в Німеччині, курси казкотерапії, педагог раннього розвитку за системою Монтессорі, інструктор з швидкочитання та ейдетики, педагог з ментальної арифметики, ТРИЗ-педагог.
"У дитинстві мені складно давалися читання і російську мову. Я знала всі правила, але не завжди могла їх застосувати, плутала букви. Пізніше я дізналася, що це називається дисграфія. Працюючи вже більше 10 років педагогом, я побачила, що багато дітей стикаються з такими ж проблемами як і я, і корінь всіх цих проблем - несформованість зорового образу букв. Діти просто зубрять букви, їм не цікаво і складно їх вчити. Теж саме було і з моєю донькою. Для неї і своїх учнів я стала писати казки на букви, тим самим оживляючи їх. Дитячий азарт, інтерес і успіхи надихнули мене на написання цієї книги".
обсяг : 68 стор.
Невзорова Анастасія Олександрівна.
МГОУ педагог Ізо, художник з розпису порцеляни, закінчила МГГУ ім. Шолохова-дефектолог, курси арттерапії в Німеччині, курси казкотерапії, педагог раннього розвитку за системою Монтессорі, інструктор з швидкочитання та ейдетики, педагог з ментальної арифметики, ТРИЗ-педагог.
"У дитинстві мені складно давалися читання і російську мову. Я знала всі правила, але не завжди могла їх застосувати, плутала букви. Пізніше я дізналася, що це називається дисграфія. Працюючи вже більше 10 років педагогом, я побачила, що багато дітей стикаються з такими ж проблемами як і я, і корінь всіх цих проблем - несформованість зорового образу букв. Діти просто зубрять букви, їм не цікаво і складно їх вчити. Теж саме було і з моєю донькою. Для неї і своїх учнів я стала писати казки на букви, тим самим оживляючи їх. Дитячий азарт, інтерес і успіхи надихнули мене на написання цієї книги".
обсяг : 68 стор.
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/anastasiya-nevzorova/eydeticheskaya-azbuka-57146755/