Що нового?

Придбаний Еко-омолодження. Протифіброзні техніки, ставимо на місце верхню повіку, блок 3,4 (Чарівна Лін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 8824 ГРН
Учасників: 0 з 160
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 57.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Чарівна Лін представляє... Курс-інтенсив"Еко-омолодження"
Чарівна Лін-дружина, мати трьох синів. Жінка, практикуюча дао, яка вміє лікувати однією присутністю, випромінює радість.
  • майстер жіночих східних практик з десятирічним стажем
  • Більше 500 особистих консультацій
  • інструктор системи "цілюще дао" і учениця грандмастера Мантек Чик
  • жінка, присвячена знаменитим безсмертним ченцем Біла хмара в жіноче дао, духовна дочка матінки Синь Ван Му.
Навіщо до неї приходять? Чарівна Лін допомагає жінці перейти від стану нестачі (жіночої енергії, здоров'я, Краси) до достатку і наповненості. Всі авторські техніки прожиті, перевірені і збудовані в єдину систему, щоб будь-яка жінка могла застосувати їх без особливих зусиль.
Програма унікальна своєю глибиною. Якщо ви вже були у мене, то знаєте, що всю інформацію Я даю з зануренням, потужно, так, щоб ви змогли бути практично професіоналами в цій області. І еко-омолодження оновлено. Програма і так включала в себе повноцінне моделювання обличчя: шкіра, кісткова структура, м'язи, робота з рідиною. Але цього разу буде революційний підхід!

Ми розглянемо не тільки особа у взаємодії з жіночою сферою - низом живота, але і будемо працювати з ефірним особою, з програмами старіння, впливати на клітинному рівні. Це те, що дає омолодження не на пару років, а при регулярних практиках повністю зупиняє старість. І продовжує життя. Більше того, думати про те, що це робота з обличчям - було б смішно. Адже особа лише відображає роботу внутрішніх органів і гормональний фон. Ми підемо в омолодження всього тіла. Скільки ви хочете собі років 18, 20, 25? Сьогодні це стає можливим при регулярній практиці!

програма: Блок 3, 4.
Чарівна Лін-дружина, мати трьох синів. Жінка, практикуюча дао, яка вміє лікувати однією присутністю, випромінює радість.
  • майстер жіночих східних практик з десятирічним стажем
  • Більше 500 особистих консультацій
  • інструктор системи "цілюще дао" і учениця грандмастера Мантек Чик
  • жінка, присвячена знаменитим безсмертним ченцем Біла хмара в жіноче дао, духовна дочка матінки Синь Ван Му.
Навіщо до неї приходять? Чарівна Лін допомагає жінці перейти від стану нестачі (жіночої енергії, здоров'я, Краси) до достатку і наповненості. Всі авторські техніки прожиті, перевірені і збудовані в єдину систему, щоб будь-яка жінка могла застосувати їх без особливих зусиль.
Продажник:
https://privatelink.de/?http://volshebnayalin.com/page-voronka-molodost/eco/

Угорі