дії з ретушшю 3.0
Зручний інструмент, який заощадить до 90% вашого часу на ретуш
Як ретушувати в 5 разів швидше?
Ретуш - невід'ємний етап обробки будь-якої фотографії.
Роботу над кожним знімком слід починати саме з ретуші, тому що навіть маленький дефект або недолік здатний повністю зіпсувати самий приголомшливий кадр.
Якщо ви професійний фотограф, то напевно знаєте, як багато часу йде на якісну ретуш фотографії. Згадайте скільки етапів потрібно пройти, щоб повністю відретушувати одне зображення:
◉ Чистка шкіри від основних недоліків.
◉ Вирівнювання тону шкіри, видалення плям.
◉ Видалення сторонніх відтінків зі шкіри
◉ Ретуш очей
◉ Промальовування світло-тіньового малюнка
◉ Створення додаткового обсягу на деталях
◉ Посилення контрасту, різкості і. т. д
І це далеко неповний список операцій, які потрібно провести. Залежно від складності, на один знімок може піти до декількох годин. Так як у мене не завжди є час сидіти над однією фотографією по кілька годин, я став шукати способи прискорити цей процес.
Рішення було знайдено, досить швидко. Я став записувати операції, якими найбільш часто користуюся в екшени і використовувати їх для подальший обробки.
В результаті з'явилася ціла колекція, яка значно спростила Ретуш фотографій, а також дозволила заощадити величезну кількість часу.
<ширина iframe= " 500 "Висота=" 300 " src="
Продажник
Посилання
Зручний інструмент, який заощадить до 90% вашого часу на ретуш
Як ретушувати в 5 разів швидше?
Ретуш - невід'ємний етап обробки будь-якої фотографії.
Роботу над кожним знімком слід починати саме з ретуші, тому що навіть маленький дефект або недолік здатний повністю зіпсувати самий приголомшливий кадр.
Якщо ви професійний фотограф, то напевно знаєте, як багато часу йде на якісну ретуш фотографії. Згадайте скільки етапів потрібно пройти, щоб повністю відретушувати одне зображення:
◉ Чистка шкіри від основних недоліків.
◉ Вирівнювання тону шкіри, видалення плям.
◉ Видалення сторонніх відтінків зі шкіри
◉ Ретуш очей
◉ Промальовування світло-тіньового малюнка
◉ Створення додаткового обсягу на деталях
◉ Посилення контрасту, різкості і. т. д
І це далеко неповний список операцій, які потрібно провести. Залежно від складності, на один знімок може піти до декількох годин. Так як у мене не завжди є час сидіти над однією фотографією по кілька годин, я став шукати способи прискорити цей процес.
Рішення було знайдено, досить швидко. Я став записувати операції, якими найбільш часто користуюся в екшени і використовувати їх для подальший обробки.
В результаті з'явилася ціла колекція, яка значно спростила Ретуш фотографій, а також дозволила заощадити величезну кількість часу.
<ширина iframe= " 500 "Висота=" 300 " src="
Продажник
Посилання
https://privatelink.de/?http://retouch-actions-3.lpmotortest.com/