Що нового?

Набір учасників Експерт на мільйон (Марина Чернова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 478 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ви отримаєте:
  • вебінар в запису-Тривалість 3 години.
  • Презентація у файлі pdf - 20 сторінок.
  • домашні завдання. Без зворотного зв'язку.
ви дізнаєтеся:
  • Що таке топ консультація?
  • після яких консультацій клієнти приходять знову і знову?
  • що потрібно говорити на консультаціях?
  • про що говорити не можна.
  • що керує клієнтами і, що вони від вас хочуть насправді.
  • Як створити лінійку послуг, яка продає за вас?
  • чому "стара школа" вже не принесе успіху.
  • актуальні продукти на ринку, які вже зараз засовують ваші методи на задній фон.
  • Що таке особистий бренд в реальності, чому через ЛБ ви можете продавати все, що хочете.
  • Як стати впізнаваним експертом, який насправді заробляє через особистий бренд?
  • Чи можна заробляти мільйони без вкладень?
  • Які переконання заважають вам стати топ експертом?
  • чому ваш корисний контент не приносить бажаних доходів?
  • Як використовувати Оновлення в Instagram?
  • додатково ми розберемо особистий досвід ведення бізнесу + особисту карту розвитку.
" Я заснувала REHAB PHILOSOPHY в 2016 році, поєднала найбільш затребувані напрямки і отримала оборот понад 50 млн рублів. Одні. У мене немає продюсера, немає копірайтера, таргетолога і смм. У мене є практичний досвід, це те, чого немає у 99% теоретиків, які говорять вам, як треба. У мене своя стратегія і концепція, яка дозволяє успішно і спокійно вести свою улюблену справу без відриву від сім'ї. За кілька років роботи я закрила всі свої базові потреби, які люди не можуть закрити за все життя. Я знаю, як вести бізнес.
Якщо ви нумеролог, коуч, астролог, психолог, фахівець, який допомагає людям підвищувати якість життя, будь то психологічне або фізичне, якщо ви хочете не тільки допомагати, а й отримувати результати від своєї роботи, то вебінар дасть вам відповіді на питання "як це зробити".
прибрати хаос, зрозуміти, як насправді стати експертом на мільйон!

https://privatelink.de/?https://chernovatime.ru/webinarmillion

Угорі