ви отримаєте:
- вебінар в запису-Тривалість 3 години.
- Презентація у файлі pdf - 20 сторінок.
- домашні завдання. Без зворотного зв'язку.
- Що таке топ консультація?
- після яких консультацій клієнти приходять знову і знову?
- що потрібно говорити на консультаціях?
- про що говорити не можна.
- що керує клієнтами і, що вони від вас хочуть насправді.
- Як створити лінійку послуг, яка продає за вас?
- чому "стара школа" вже не принесе успіху.
- актуальні продукти на ринку, які вже зараз засовують ваші методи на задній фон.
- Що таке особистий бренд в реальності, чому через ЛБ ви можете продавати все, що хочете.
- Як стати впізнаваним експертом, який насправді заробляє через особистий бренд?
- Чи можна заробляти мільйони без вкладень?
- Які переконання заважають вам стати топ експертом?
- чому ваш корисний контент не приносить бажаних доходів?
- Як використовувати Оновлення в Instagram?
- додатково ми розберемо особистий досвід ведення бізнесу + особисту карту розвитку.
" Я заснувала REHAB PHILOSOPHY в 2016 році, поєднала найбільш затребувані напрямки і отримала оборот понад 50 млн рублів. Одні. У мене немає продюсера, немає копірайтера, таргетолога і смм. У мене є практичний досвід, це те, чого немає у 99% теоретиків, які говорять вам, як треба. У мене своя стратегія і концепція, яка дозволяє успішно і спокійно вести свою улюблену справу без відриву від сім'ї. За кілька років роботи я закрила всі свої базові потреби, які люди не можуть закрити за все життя. Я знаю, як вести бізнес.
Якщо ви нумеролог, коуч, астролог, психолог, фахівець, який допомагає людям підвищувати якість життя, будь то психологічне або фізичне, якщо ви хочете не тільки допомагати, а й отримувати результати від своєї роботи, то вебінар дасть вам відповіді на питання "як це зробити".
Якщо ви нумеролог, коуч, астролог, психолог, фахівець, який допомагає людям підвищувати якість життя, будь то психологічне або фізичне, якщо ви хочете не тільки допомагати, а й отримувати результати від своєї роботи, то вебінар дасть вам відповіді на питання "як це зробити".
https://privatelink.de/?https://chernovatime.ru/webinarmillion