Що нового?

Придбаний Експерт на стероїдах. Тариф Єдиний (Артемій Сердитов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1327 ГРН
Учасників: 1 з 30
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 46 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Эксперт на стероидах [Артемий Сердитов]

3 простих елемента, які раз і назавжди виведуть тебе на бажаний дохід в найкоротші терміни.Працює в автоматичному режимі, без прогрівів в сторіс, без постійних рілс, без особистої участі.

Про них ти дізнаєшся в моєму міні-курсі "Експерт на стероїдах"

Блок 1. Окупається трафік

Ми з тобою прекрасно розуміємо, що диво не станеться.

Імовірність того, що твої рилси раптово почнуть залітати і приносити тобі десятки тисяч передплатників прагне до нуля.

Є, звичайно, платна реклама, але і тут ми з тобою розуміємо, що тобі до остраху страшно вкладати свої гроші тому що хер знає окупиться воно.

Як тобі такий розклад?

Твої Reels не залітають на мільйони переглядів і не приносять тобі десятки тисяч передплатників, але замість цього за кожен ролик ти будеш отримувати кілька десятків тисяч рублів?

Ти вкладаєш гроші в платну рекламу, при цьому твої вкладення окупаються на 70-100% в найближчі кілька днів, а ще через тиждень ти бачиш на своєму рахунку від х2 до х5 до тих грошей, що були вкинуті тобою в рекламу?

У цьому блоці ти дізнаєшся:

• Як отримувати гроші за кожну викладену тобою одиницю контенту (сторіс, reels, пост в віз і т. д.)
  • Як вкладати гроші в рекламу таким чином, щоб в результаті прийшли з реклами Передплатники виявилися безкоштовними.
  • Як назавжди перестати залежати від охоплень в сторіс і зробити цей показник абсолютно неважливим.
  • Як повністю позбавити себе від необхідності викладати будь-якої контент, але при цьому стабільно заробляти гроші (для тих, кого нудить від ведення блогу).
  • Як виходити в блог коли захочеш, а не коли потрібно і при цьому не втрачати рівень свого доходу.
  • Як назавжди забути про експертні сторіс, при цьому продовжуючи монетизувати аудиторію.

Блок 2. Автоматизовані продажі

Ставлю сотку, що ти, як і я, ненавидиш продавати.

Абсолютно кожного експерта нудить від однієї думки, що потрібно знову по колу розповідати про те, який ти класний, про переваги свого продукту, показувати кейси і т. д.

Кожного експерта напружує, що потрібно плакати і працювати кілька місяців, викладаючи прогріви, при цьому не маючи ніяких гарантій, що ці праці окупляться і в підсумку один хер стикатися з тим, що результати не виправдали очікувань.

Що робити, якщо я запропоную вам таке рішення?

Ти створюєш всього дві одиниці контенту і на кілька років забуваєш про те, що таке прогріви, запуски і вебінари.

Твої Передплатники запускають бота, дивляться першу одиницю контенту, потім платять від 2 до 5 тисяч рублів за другу одиницю контенту і після неї без будь-яких заперечень залітають на твій основний продукт за шестизначну суму.

• Як отримувати оплати за твої інфопродукти кожен день, навіть коли ти спиш.
  • Як впровадити таку воронку будь-якому експерту, навіть якщо ти новачок.
  • Як замінити 3 тижні прогріву в сторіс всього двома одиницями контенту, які розкажуть твоєму передплатнику хто ти такий, що ти пропонуєш, а також відпрацюють всі заперечення і переконають купити будь-який твій продукт (курс, наставництво, консалтинг, консультація і т. д.)
  • Як заробляти максимум грошей при мінімумі зусиль.

Блок 3. Пропозиція, від якої неможливо відмовитися

18млн рублів, зароблених мною на повному пасиві, з'явилися не за рахунок упоротих "схем американських маркетологів", тригодинних вебінарів, кілометрових прогрівів або слізливих розповідей про нелегке дитинство без грошей.

Ключове, що вплинуло на цей результат – оффер.

Я вмію створити пропозицію і обґрунтувати його настільки смачно і соковито, що мій потенційний клієнт відчуває себе ідіотом, якщо не купить прямо зараз.

99% експертів не вміють цього робити і елементарна докрутка оффера може дати приріст х5 до твого доходу

Прямо зараз.

Як зробити так, щоб не ти продавав, а у тебе купували?
Як відпрацювати абсолютно будь-яке заперечення до його появи.
Як без сорому продавати за шестизначну суму, щоб у покупця не було жодного сумніву.
Як створити оффер, який досить просто озвучити, щоб твій клієнт моментально зацікавився і попросив тебе розповісти докладніше про твій продукт.
Як дати клієнту зрозуміти, що покупка твого продукту гарантовано окупить свої вкладення.
Як продавати свої продукти не маючи кейси.
Але то ще не все.

Бонусом я розповім:

Як продаю я особисто і за рахунок чого примудряюся робити такі результати.
3 способи упакувати свої кейси так, щоб дивлячись на них виникало непереборне бажання купити твій продукт.
Як в 5 разів підвищити конверсію в оплату через розбори або діагностики.

Бонус:

1) Доступ до закритої спільноти БЗЧ.

Це активний чат, в якому складається більше 2500 експертів з різних ніш (запуски, воронки, ШІ, трафік і багато іншого).

Там ти можеш знайти сильних підрядників, партнерів, друзів або однодумців.

Потрапити туди по знайомству або безкоштовно-неможливо.

2) 20 постів, які принесли 30 000 000 ₽.

Прочитавши ці пости, ти раз і назавжди зрозумієш, що таке прогрів здорової людини.

Просто повірте мені. Ти поки навіть не підозрюєш яким насправді повинен бути експертний контент.

Охоплення цих постів перевищувало кількість передплатників в тг-каналі, а кількість реакцій вимірювалося тисячами.

3) 30 психологічних тригерів, які кратно збільшують прибуток будь-якої воронки або запуску

Саме цими тригерами я засипаю свої запуски і воронки, щоб отримувати максимально можливий прибуток.

4) PDF-файл: докладна схема по виходу на стабільний і прогнозований дохід від 300к до 2млн рублів на місяць, яка працює у будь-якого експерта, в будь-якій ніші, незалежно від того, є Передплатники чи ні.

Ціна 1990 руб
https://serditov.ru/expertsteroid

Останнє редагування модератором:
Угорі