Экспресс-курс 78 дверей (Саёра Ахмедова)
що означає Експрес? Ви отримуйте стислий, але якісний матеріал. Тільки найнеобхідніше, що потрібно знати по цій колоді, без зайвої води.
Ціна курсу 4900₽
У програмі:

ДЛЯ КОГО ПІДІЙДЕ?
▪ Для тих у кого вже є досвід з картами і є розуміння класичної бази Уейта, в загальному не для новачків!
▪ Для тих хто спробував вивчити цю колоду, але не зрозумів ті карти, що різняться з класикою.
▪ Для тих у кого немає розуміння, де ключі і двері на картах, як вони відповідають на закриті питання і що взагалі всі ці двері і ключі означають.
▪ Для тих хто хоче в найкоротші терміни зрозуміти цю колоду; я не збираюся размусолівать кожну карту, навпаки моє завдання було стиснути матеріал для інтенсивного проходження курсу (тільки важливі аспекти без води).
ЩО БУДЕ?
▪ ️ Буду робити акцент саме на фішку колоди - це фізичні і метафоричні двері, арки, лабіринти і ключі. Покажу де знаходяться двері і ключі, якщо немає їх очевидного присутності на карті і як цим користуватися в розкладах.
▪ Також розповім як кожна карта буде відповідати на конкретно поставлене запитання "так чи ні". І якщо немає, то як це виправити, який ключ до вирішення підібрати.
▪ ️ Найбільшу увагу буде приділено тим картам, які відрізняються від Уейтовской класики, поясню що вони означають і як їх слід трактувати.
▪ ️ Покажу приклади розкладів, де гармонійно можна вбудувати фішку колоди, і як закриті або відкриті двері можуть давати прогноз на майбутнє.
ЧОГО НЕ БУДЕ?
▪ А ось на що я не буду робити акцент, так це на стандартних картах, які нічим від класики не відрізняються, такі як блазень, маг або імператриця. На подібних картах я не буду довго зупинятися, тільки лише торкнуся наявної ключі та двері.
▪ Я не буду повторювати типові Вейтівські трактування до кожної карти; пояснення будуть дані з урахуванням індивідуальних зображень в цій колоді, а не з урахуванням класичної бази. Тобто найбільшу увагу буде приділятися сюжетної частини, так як колода оракульна!
https://taplink.cc/taro.log/p/988817/
Останнє редагування модератором: