Що нового?

Придбаний Експрес-запуск курсу на 120 000 рублів за 1 тиждень і без початкових вкладень (Римма Хоум)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 442 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 18.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Для експертів, тренерів, онлайн-шкіл, коучів консультантів і езотериків 2 денний онлайн інтенсив 1 і 2 березня о 19.00 мск від Римми Хоум ( експерт по швидкому залученню клієнтів з соц. мереж) Експрес-ЗАПУСК курсу на 120 000 рублів за 1 тиждень і без початкових вкладень. Мій найсвіжіший кейс і покроковий план: як вам отримувати 300.000-500.000 рублів на місяць
без утомливих марафонів і 100 безкоштовних консультацій

Цей інтенсив для тих, хто робить перші кроки і тільки починає залучати клієнтів на свої курси в Інтернеті, а також для тих експертів, хто вже спробував кілька методів запуску і хоче простіше, швидше і дешевше!
  • для коучів, консультантів: якщо вам набридла ситуація, коли клієнтів то густо, то порожньо, і ви хочете стабільний зростаючий щомісяця дохід від ваших знань і досвіду без технічних складнощів
  • для інфобізнесменів і продюсерів: якщо ви хочете більше учасників у ваші тренінги та курси без зайвих дій і величезних вкладень, і вам набридли виснажливі запуски за складними схемами
  • для онлайн-шкіл: ви побачите на реальних прикладах, що є інші способи виходу на стабільний дохід, крім запису величезного курсу в дорогій студії, Великого відділу продажів і автовебінара
який результат ви отримаєте:
  • у вас буде проста і зрозуміла система, яка буде приносити вам стабільний дохід 100.000-500.000 рублів на місяць без виснажливих 5-7-14 денних марафонів
  • побачите реальний найсвіжіший кейс: тільки те, що працює саме зараз. Ніяких позаторік фішок)))
  • навіть не маючи команди, величезної бази і великого рекламного бюджету, ви зможете отримувати гідний дохід від своєї експертності
  • Перестанете витрачати багато часу, нервів і коштів на просування, і у вас, нарешті, з'явиться вільний час і сили для сім'ї і самореалізації!
  • отримайте мої професійні перевірені секрети і фішки, яких не знають і не використовують ваші конкуренти, і тому легко залишите їх далеко позаду.
головний РЕЗУЛЬТАТ:
У вас в арсеналі буде найшвидша і комфортна система Експрес-запусків, яка буде вас годувати в будь-якій країні! Ви будете отримувати набагато більше клієнтів і грошей з меншими зусиллями! Я за комфортні запуски і ведення онлайн-бізнесу без надриву, безсонних ночей і безлічі дій! Є більш проста система забезпечити фінансову стабільність і впевненість в собі і завтрашньому дні!
МОДУЛЬ № 1-ідея, мета та календарний план Експрес-запуску

3 способи генерації ідеї для запуску
Як поставити реалістичну мету запуску
2 додаткові важливі цілі
Календарний план запуску без перевантаження: мій приклад
3 обов'язкові ключі для прибуткового запуску

РЕЗУЛЬТАТ: ви побачите, як швидко придумати ідею і скласти реалістичний і невтомний план вашого запуску для досягнення фінансової мети

МОДУЛЬ № 2-САМОПРОДАЮЩИЙСЯ ОФФЕР

Як я вибрала сегмент аудиторії для Експрес-запуску
7-крокова формула самопродающегося оффера (пропозиції)
Який результат обіцяти учасникам в залежності від ніші і формату платного продукту
Експрес-упаковка платного продукту
Які дії я відскікаю в експрес-запуску
Як я протестувала ідею і отримала перші гроші ще до початку запуску

РЕЗУЛЬТАТ: ви зрозумієте, як скласти вигідну пропозицію для вашої аудиторії, щоб гроші отримувати ще до старту запуску! Побачите, які дії можна не робити, і все вийде легко!

МОДУЛЬ №3-ведення запуску

Як я вибрала формат платного продукту
Коли і як створити ваш курс
5 ключових дій в експрес-запуску
Логіка і порядок продаючих дій
З вебінаром чи без?
Де знайти більше клієнтів
Як вбудувати ВАУ-ефект в запуск, щоб учасники надовго запам'ятали, рекомендували іншим, а конкуренти заздрили
Організаційні та технічні моменти запуску без перевантаження

РЕЗУЛЬТАТ: вам зрозуміло, як організувати і провести запуск комфортно, швидко і прибутково

МОДУЛЬ № 4-підсилювачі Експрес-запуску

Емоційний настрій і енергетика для прибуткового запуску
Як вибрати найкращий день для старту
Цикл прийняття рішення про покупку
Спеціальна дожимна серія повідомлень
Магія дедлайнів і бонусів

РЕЗУЛЬТАТ: ви знаєте, як збільшити дохід від запуску, навіть якщо все пішло не за планом

МОДУЛЬ №5-масштабування і ПЛАН виходу НА 300 000 - 500 000 рублів на місяць

Реальна Математика запуску
План зростання вашого проекту на місяць, квартал і рік
Як вибрати вигідну і комфортну для себе бізнес-модель
Нестандартна техніка збільшення доходів

РЕЗУЛЬТАТ: у вас готовий план виходу на 300.000-500.000 рублів на місяць без надриву, перевантажень, утомливих марафонів і сотень безкоштовних консультацій
унікальність інтенсиву:
  • конкретний покроковий план що, коли і як потрібно зробити. Перші результати під час курсу! І тільки найактуальніші на сьогодні стратегії, тренди і фішки!
  • як досвідчений практик, навчаю тільки тому, що багаторазово спрацювало у мене і моїх клієнтів, і тільки в конкретному напрямку: швидкі запуски
  • я покажу, як отримувати більше грошей і витрачати менше часу і сил! Не буде потрібно безліч постів і великі бюджети. У вас все вийде, навіть якщо мало друзів, немає досвіду і немає своєї групи в соц. мережах
  • без великої команди і величезних бюджетів
  • тільки перевірений і надійний мінімум простих дій+ натхнення, позитив, прокачування в темі легкого досягнення грошових цілей, приємні методи підвищення ефективності та енергії, захист від негативу, секрети вибору кращих днів для запуску
цінність інтенсиву:
  • проста і комфортна модель зростання вашого онлайн-проекту швидко, стабільно, без проблем і без величезних витрат часу і грошей
  • Просто, покроково і зрозуміло навіть для "технічних блондинок"
  • Система назавжди залишиться з вами і буде вас надійно годувати в будь-якому місті і в будь-якій країні.
  • не будуть потрібні величезні бюджети і витрати на фрілансерів.
https://privatelink.de/?https://rimmahoum.ru/kodlaunch

Угорі