Елективна Астрологія-одне з найперспективніших напрямків в астрології в 21 столітті
Переваги елективної астрології очевидні: проста, зрозуміла, корисна в повсякденному житті. Знання, які реально працюють на вашу ефективність, економлячи ваші ресурси і час.
що Ви отримаєте після закінчення курсу
* Кваліфікація
Андросова Анна
НЕЙРОАСТРОЛОГ
Привіт! Мене звуть Анна, І я - професійний астролог.
Консультуючий астролог
Додасте до переліку послуг новий тип консультацій і підвищите середній чек своїх послуг
Вивчаєте астрологію
Закриєте "білі плями" в астрології, вивчіть один з перспективних астрологічних напрямків, отримаєте практику консультацій
Астролог-любитель
Якщо ви ще не консультували, але хочете мати додатковий заробіток від улюбленого хобі
не астролог
Якщо ви працюєте або вивчаєте іншу суміжну область езотерики (таро, нумерологія) і хочете розширити свій багаж знань за рахунок західної астрології
Переваги елективної астрології очевидні: проста, зрозуміла, корисна в повсякденному житті. Знання, які реально працюють на вашу ефективність, економлячи ваші ресурси і час.
що Ви отримаєте після закінчення курсу
* Кваліфікація
- Підвищіть свою кваліфікацію
- Позбавитеся від білих плям в області знань астрології
- Не будете відправляти своїх клієнтів іншим фахівцям
- Підвищіть якість послуг, що надаються
- Навчіться правильно підносити себе клієнтам
- Зменшіть негативні відгуки
- Додасте послугу підбору дат в свій прейскурант.
- Станете конкурентним в цьому напрямку, що розвивається.
- Проведете першу платну консультацію
- Засвоїте розуміння продажів астрологічних консультацій
- Зможете запропонувати розширений спектр послуг своїм клієнтам
- Окупите навчання
- Отримайте знання, які допоможуть у просуванні особистого бренду
- Станете одним з перших в перспективній ніші
Андросова Анна
НЕЙРОАСТРОЛОГ
Привіт! Мене звуть Анна, І я - професійний астролог.
- Елективної астрологією я займаюся близько 5 років, маю великий практичний досвід.
- Написала книгу" Астрогід в світ шопінгу і стилю", в ній я простою мовою пояснюю основи елективної астрології в сфері шопінгу.
- я створила цей курс, щоб всі могли переконатися, що астрологія - це зрозуміла і по-справжньому корисна штука для повсякденного життя.
Консультуючий астролог
Додасте до переліку послуг новий тип консультацій і підвищите середній чек своїх послуг
Вивчаєте астрологію
Закриєте "білі плями" в астрології, вивчіть один з перспективних астрологічних напрямків, отримаєте практику консультацій
Астролог-любитель
Якщо ви ще не консультували, але хочете мати додатковий заробіток від улюбленого хобі
не астролог
Якщо ви працюєте або вивчаєте іншу суміжну область езотерики (таро, нумерологія) і хочете розширити свій багаж знань за рахунок західної астрології