Що нового?

Придбаний Електронна книга Загадка \ (Томас Хенши)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 65 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 4.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
За легендою, діамант «Пурпурний імператор», колись викрадений у індійських брахманів, приносить нещастя його власникам. Саме цей скарб, над яким тяжіє прокляття, отримує у спадок юна леді Маргарет Чейні. Незабаром дівчина зникає за зловісних обставин. Її опікунка явно щось приховує, а ночами тишу над родовим маєтком розриває моторошне, ніби потойбічне виття. Найкращий детектив Скотланд-Ярду, «Людина з тисячею облич» Гамільтон Клік береться розгадати таємницю фатального скарбу та розплутати клубок пов'язаних із ним трагедій. («Загадка Пурпурного імператора»)
Багатий сквайр Найджел Меррітон закоханий і щасливий, але в його життя несподівано вривається легенда про крижане полум'я, яке освітлює яскравими спалахами болота біля його маєтку і спалює живцем будь-кого, хто до нього наблизиться. Дакр Вінн, старий приятель і споконвічний суперник сера Найджела, клянеться, що знайде крижане полум'я і пояснить його феномен. Через деякий час детективи Скотланд-Ярду знаходять спотворений труп Вінна. Підозра у вбивстві падає на сера Меррітона, і йому загрожує шибениця... («Загадка крижаного полум'я»)

https://www.yakaboo.ua/ua/zagadka-purpurnogo-imperatora-zagadka-ledjanogo-plameni.html

Угорі