[EMDR SPB] Протокол «Предназначение» (Мария Шитикова)
Як знайти улюблену професію?
Як за допомогою EMDR працювати з такими запитами, як самореалізація та призначення?
Коли клієнт приходить і каже:
"не можу зрозуміти, чим мені займатися",
"як знайти те, що подобається",
"хочу змінити рід діяльності, але не знаю, що вибрати",
"у чому моє призначення"?
Що ми можемо запропонувати йому?
Зараз буває, що за життя ми 2-3 рази міняємо рід діяльності та професію. Що, якщо не подобається, не надихає те, що є? Як знайти нове?
Чи може допомогти психотерапія EMDR?
Так і дуже!
В EMDR ми працюємо не лише з травмою, а й із ресурсами. Про них часто забувають і як працювати з ресурсами – незрозуміло.
На вебінарі розповім і покажу на демосесії – протокол роботи з такою категорією запитів. Протокол авторський.
Обговоримо особливості роботи, складності, і як з ними поводитися, можливості протоколу та його обмеження поділюся прикладами з практики.
Ведуча: Марія Шитикова, акредитований практик та супервізор EMDR EUROPE.
Як знайти улюблену професію?
Як за допомогою EMDR працювати з такими запитами, як самореалізація та призначення?
Коли клієнт приходить і каже:
"не можу зрозуміти, чим мені займатися",
"як знайти те, що подобається",
"хочу змінити рід діяльності, але не знаю, що вибрати",
"у чому моє призначення"?
Що ми можемо запропонувати йому?
Зараз буває, що за життя ми 2-3 рази міняємо рід діяльності та професію. Що, якщо не подобається, не надихає те, що є? Як знайти нове?
Чи може допомогти психотерапія EMDR?
Так і дуже!
В EMDR ми працюємо не лише з травмою, а й із ресурсами. Про них часто забувають і як працювати з ресурсами – незрозуміло.
На вебінарі розповім і покажу на демосесії – протокол роботи з такою категорією запитів. Протокол авторський.
Обговоримо особливості роботи, складності, і як з ними поводитися, можливості протоколу та його обмеження поділюся прикладами з практики.
Ведуча: Марія Шитикова, акредитований практик та супервізор EMDR EUROPE.
https://emdrspb.ru/event/vebinar-marii-shitikovoj-protokol-prednaznachenie
Останнє редагування модератором: