Що нового?

Придбаний Емоції (Олександр Палієнко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2059 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 93.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
вебінар:"емоції"
29.01.2017 р.

Опис події:
Паніка, страх, пристрасть, радість... такі різні прояви, але незважаючи на це, причина їх виникнення полягає в одному і тому ж. Будь-яка емоція це неготовність прийняти подію або ситуацію. Це викид енергії, яка повинна була піти на формування майбутнього щодо неприйнятої ситуації

У програмі:
  • позитивні та негативні емоції: причини та результат.
  • ємність-усвідомлення, яке створює прийняття.
  • Для чого необхідний спокій.
  • чим відрізняється "здоровий пофігізм" від байдужості.
  • емоційність-причина поспіху, заздрості і залежності від результату.
  • чому не можна стримувати емоції?
  • чим відрізняється чутливість від емоційності?
  • Що робити, коли приходять емоції?
  • Як використовувати будь-які емоції собі на благо?
  • відповіді на найцікавіші запитання учасників.
Олександр Палієнко — бізнес-консультант, екстрасенс, лектор, тренер, автор кількох методик у сфері особистісного зростання та самопізнання. Спеціаліст з причинно-наслідкових зв'язків. У своїх практиках виділяє 3 основні пункти роботи з людьми:
Перший-це опис світу і розуміння, що і чому відбувається і як це можна змінити.
Другий-розуміння, навіщо ми живемо.
Третій пункт-любов до себе.
Ось що говорить про себе сам Олександр: "специфіка моєї діяльності настільки широко охоплює все, що пов'язано з бізнесом, консалтингом, аналітикою, брендингом, ребрендингом, маркетингом, що я для себе просто сказав, що працюю в сфері бізнес-консультанта, хоча -- це виходить за рамки того розуміння, яке зазвичай є у бізнесменів, тому що всі уявляють собі бізнес як заробляння грошей, а насправді це життя, в якій є як плюси так і мінуси, як злети, так і падіння і вони пов'язані в першу чергу з нашим внутрішнім станом, нашим позиціонуванням і нашим світоглядом"
УНІКАЛЬНА МЕТОДИКА ПЕРЕТВОРЕННЯ СЕБЕ І НАВКОЛИШНЬОЇ ДІЙСНОСТІ.
Кожна людина відповідальна за свою долю, яку формує вчинками, заснованими на сприйнятті соціуму і світу в цілому. Погоджуючись з цим твердженням, приходить розуміння того, що змінюючи свої звички і деталі характеру, ми автоматично здатні вирішити питання особистого життя, власної реалізації, здоров'я і матеріального стану. Суть авторського методу Олександра Палієнка полягає, в першу чергу в тому, щоб донести людям ту "абетку" життя, якої, на жаль, донині не вчать в школі. Пріоритети суспільства багато сотень років піддавалися насильницьким втручанням з боку влади, церкви, воїн і багатьох інших факторів, що сьогодні настільки переплутані місцями, а багато чого взагалі не береться в розгляд в якості головних аспектів.
Олександр Палієнко з 1991 року практикував екстрасенсорику, покращуючи здоров'я і добробут людей, але спостерігаючи своїх підопічних, зіткнувся з тим, що хвороби поверталися, ставлячи людину в залежність від впливу. А ті, хто" поправив " матеріальну сферу терпіли поразки в інших. Таким чином, зумівши висловити закономірність життєвих процесів розвитку і компенсації енергетики, Олександр став успішно застосовувати це в своїй практиці, консультуючи всіх бажаючих, хто готовий працювати разом з ним над своїми труднощами і затверджуватися в реалізації і щастя.
На сьогоднішній день Олександр Палієнко регулярно проводить авторські зустрічі, які корисні абсолютно всім і однаково популярні у чоловіків і жінок. Адже за його словами, 80% успіху чоловіка, а також здоров'я і поведінки дітей, залежать від стану жінки і її сексуальності!
https://privatelink.de/?https://apalienko.com/buy/store/webinars/bilety-na-webinar/webinar-emocii

Угорі