Мені здавалося, що про домінування естрогенів я знаю все, поки не почала створювати це "доповнення" до своєї попередньої методички
На думку мене навело повідомлення моєї передплатниці, коли вона побачила рецепт кісткового бульйону з ламінарією (пам'ятаєте про таке?), чи буде це в моєму доповненні?
Вона вже прочитала мою першу методичку, що побачила світ
І я зрозуміла, що сказала ще не все, що хотіла
База знань постійно поповнюється, потрібно дати їй життя і поширити на більшу кількість свідомостей
Планувала кілька сторінок, вийшло близько 300
Це самий громіздкий труд наш з Дашею (моєю помічницею) оформлення-це її фішка, побачите це творіння, ахнете
Створювався він близько місяця, але часу і знань туди вкладено на кілька років
Там є все, тема розкрита максимально глибоко, тепер я можу бути спокійна і підкорювати нові, не пізнані берега (їх тисячі)
Отже, друзі, представляю вашій увазі нову книгу, це шедевр і він підкорить ваші серця, ви дізнаєтеся те, про що раніше і не здогадувалися
Ви зможете лікувати себе їжею, стільки смачних і корисних, і, головне, простих рецептів ви ще не бачили
Червоною ниткою тема-домінування естрогенів і що робити кожній жінці (і чоловікові, ваші чоловіки не залишаться байдужими до ваших заново набутим здібностям на кухні) при цьому звичайному і звичному, але ненормальному стані
Ми звикли важко переживати місячні
Наше бажання розірвати всіх неугодних в період За тиждень до них вже нікого не дивує
Ми користуємося косметикою від відомих виробників і не знаємо які небезпеки вона таїть в собі
Ми все ще використовуємо алюміній, п'ємо воду з пластикових пляшок і їмо цукор відрами (навіть на тлі очищення харчування )
Ми їмо корисну їжу з мінімумом (як нам здається) хімічних речовин, боїмося жирів, гіркий смак для нас огидний, мучимося запорами і потім дивуємося чому з віком місячні все рясніше і головні болі основний супутник (спазмалгон? Так, звичайно, тиждень до і тиждень після)
https://www.instagram.com/p/CUwl8qtjeyM/
Останнє редагування модератором: