цукровий діабет, щитовидна залоза, кора надниркових залоз і багато іншого.
У наш досить мирний час багато хто перебуває в стані війни, про що нам показує рівень цукру в крові. З ким ви воюєте? За что? І що потрібно зробити щоб не воювати?
вам потрібен цей тренінг, якщо ви ставите питанням:
Чому у мене або моєї дитини до 12 років проблеми з щитовидною залозою, наднирковими залозами.
Які причини лежать за цукровим діабетом, гіпер - або гіпо-функцією ЩЗ та іншими хворобами ендокринної системи
Часто виникає почуття страху, небезпеки
Відчуття, що ваша думка нічого не означає
Здається, що не на своєму місці
Так само цікаво буде навіть якщо немає виражених проблем з ендокринною системою, адже зі здоровими органами приємно працювати, ми зможемо дістати ресурс з нього в цьому випадку.
тренінг для всіх, навіть якщо у ВАС немає труднощів C самовираженням, НЕСПОКІЙНІСТЮ, СТРАХАМИ, ендокринною системою!
Адже на ньому Ви отримуєте набагато більше, ніж вирішення проблем з цими органами:
Ви дізнаєтеся про причини утворення захворювань ендокринної системи і способи виведення конфліктів
Займаєтеся арт-терапією і тілесними практиками
Медитуєте
Вчіться проявляти свої негативні емоції
Отримуєте клієнтські розбори по темі, подивившись які зможете знайти і свою історію
Ну і зрозуміло лекції від Ольги по темі тренінгу!
ви зрозумієте:
У наш досить мирний час багато хто перебуває в стані війни, про що нам показує рівень цукру в крові. З ким ви воюєте? За что? І що потрібно зробити щоб не воювати?
вам потрібен цей тренінг, якщо ви ставите питанням:
Чому у мене або моєї дитини до 12 років проблеми з щитовидною залозою, наднирковими залозами.
Які причини лежать за цукровим діабетом, гіпер - або гіпо-функцією ЩЗ та іншими хворобами ендокринної системи
Часто виникає почуття страху, небезпеки
Відчуття, що ваша думка нічого не означає
Здається, що не на своєму місці
Так само цікаво буде навіть якщо немає виражених проблем з ендокринною системою, адже зі здоровими органами приємно працювати, ми зможемо дістати ресурс з нього в цьому випадку.
тренінг для всіх, навіть якщо у ВАС немає труднощів C самовираженням, НЕСПОКІЙНІСТЮ, СТРАХАМИ, ендокринною системою!
Адже на ньому Ви отримуєте набагато більше, ніж вирішення проблем з цими органами:
Ви дізнаєтеся про причини утворення захворювань ендокринної системи і способи виведення конфліктів
Займаєтеся арт-терапією і тілесними практиками
Медитуєте
Вчіться проявляти свої негативні емоції
Отримуєте клієнтські розбори по темі, подивившись які зможете знайти і свою історію
Ну і зрозуміло лекції від Ольги по темі тренінгу!
ви зрозумієте:
- конфлікти призводять до захворювань ендокринної системи. Символізм цих органів.
- як наші страхи, засновані на минулому досвіді, впливають на здоров'я.
- чому важливо випускати негативні емоції і не блокувати їх в тілі.
- як йога та арт-терапія може розслабити затискачі в тілі, запускаючи процеси самозцілення.
- Як діяти далі, щоб вирішити це питання
https://privatelink.de/?https://olgatelogid.ru/endocrine?roistat_visit=584883