Що нового?

Придбаний Ендометріоз не вирок. Пакет-я сама (Павло Сапега)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1655 ГРН
Учасників: 0 з 53
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 32.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
для жінок, у яких діагностовано ендометріоз
Ендометріоз не вирок
  • Більше 200 жінок пройшли курс за методикою SAPEHA
  • Більше 120 жінок отримали потужний оздоровчий ефект, а інші поки зробили кроки до поліпшення свого здоров'я і перестали пити непотрібні, а часом навіть шкідливі препарати
  • більше 58, пройшовши курс повністю, пішли від ендометріозу і благополучно зачали малюка
  • це захворювання, якому схильна кожна третя жінка.
всупереч існуючій думці, ендометріоз успішно зцілюється. Питання лише в тому, яке лікування вибрати, щоб не піддавати свій організм зайвим муках, випробувань і побічних ефектів.

Що Ви отримаєте, дізнаєтеся, зрозумієте і зможете, пройшовши курс:
  • 1. Зрозумієте ПРИЧИНУ
    Дізнаєтеся і зрозумієте, що саме живить ваш ендометріоз, не дає вам зітхнути спокійно і позбутися від цього болісного недуги

• 2. Запобігання проблемам у майбутньому:
    Якщо у вас є ендометріодна кіста, Ви отримаєте можливість зменшити її і запобігти розриву

• 3. Відмовитеся від ТАБЛЕТОК:
    Перестанете дифереліном і іншими препаратами робити собі гіпофізектомію, тобто ще більше вбивати в собі жінку. Візанна, золадекс, міфепристон, даназол і т. д. вам теж не будуть потрібні – ці препарати більшості жінок не допомагають, а тільки руйнують їх організм

• 3. Дізнаєтеся МЕТОДИКУ:
    Унікальною методикою приготування трав разом з нормалізацією харчування ви зупините розвиток ендометріозу

• 5. Отримайте бажане:
    Коли піде ендометріоз, ваше сексуальне життя стане яскравішим, адже не потрібно більше постійно переживати через коричневих виділень і постійних прокладок

• 6. Зробите крок до мрії:
    Це буває у багатьох, буде і у вас – ви наблизитеся до своєї мети, до своєї мрії

• 7. ВІДНОВІТЬСЯ:
    Ваш гормональний фон прийде в норму, причому ви самі його відновите. Ендометріоз піде. І це дозволить вам стати ще красивіше, ще життєрадісніше, ще жіночніше. Повернуться молодість в тіло і Вогник в очі
не втрачайте дорогоцінний час!
Поспішайте відновити свій організм, свій гормональний фон, піти від ендометріозу разом з Павлом Сапего

Коли ви запишіться, ось що чекає вас на курсі:
Кожен МОДУЛЬ-це унікальне поєднання тренінгу-лекції
  • Модуль 1. Знайомство
    У цьому модулі ви познайомитеся зі мною, дізнаєтеся про моє цікаве життя і про те, як я прийшов до цього. Почуєте що буде на курсі, дізнаєтеся як надлишок деяких гормонів може призводити до ендометріозу. Отримайте посилання для секретного чату в telegram, де ми будемо спілкуватися, і де дізнаєтеся анонси майбутніх пояснюючих вебінарів по курсу.

• Модуль 2. Причини ендометріозу
    Цей модуль присвячений головним причинам виникнення ендометріозу. Причин з точки зору офіційної медицини, і тим, які не визнаються симптоматичної медициною - психологічних причин розвитку ендометріозу. Дізнаєтеся про поширені форми ендометріозу і їх основні прояви, і як ендометріоз впливає на вагітність. Також почуєте основні методи профілактики ендометріозу, які ви зможете застосувати на практиці. Це все дасть вам шанс розпізнати цю недугу і своєчасно піти від нього без великих втрат у здоров'ї і благополуччі.

• Модуль 3. Зцілення ендометріозу
    Цей цікавий модуль присвячений методам лікування ендометріозу і традиційним і нетрадиційним. Ви зможете скласти свій індивідуальний план природного лікування ендометріозу. У цьому модулі ви дізнаєтеся як йти до поставленої мети і досягти її зберігши і примноживши своє здоров'я.

• Модуль 4. Репродуктивна система жінки
    У цьому модулі ви дізнаєтеся про два цикли про які ніде не говорять: матковому і яєчниковому циклах, які складають менструальний цикл жінки. Дізнаєтеся про репродуктивної гормональної системи жінки, це дасть вам можливість більш впевнено орієнтуватися у відновленні свого здоров'я.

• Модуль 5. Харчування при ендометріозі. Эндометриопротокол харчування.
    У цьому важливому модулі ви дізнаєтеся про правильно харчування при ендометріозі, це допоможе вам швидше піти від хвороби і прийти до мети. Харчування-це основа нашого здорового тіла. Отримайте важливий урок скільки, коли і як пити води у Вашому особистому плані відновлення здоров'я. Наповнюючи кожну клітинку водою, ви йдете від хронічного зневоднення-тіло говорить вам спасибі. У цьому модулі Я дам вам невеликий інформаційний подарунок у вигляді знання про сумісність продуктів.

• Модуль 6. Релаксація і медитація для успішного зцілення ендометріозу.
    Цей модуль важливий для вас, якщо ви до сих пір напружені, втомлені і не бачите світла і радості в своєму чудовому житті. Він дасть вам можливість піти від напруги тіла за допомогою техніки глибокої релаксації кожного м'яза тіла. Медитативна практика доповнить вашу релаксацію. Наповнить ваше тіло і душу енергією і необхідними ресурсами для успішного і головне позитивно-розслабленого ставлення до всього, що відбувається. Ви навчитеся медитувати маткою, а це дасть вам колосальний заряд енергії і сили жити, народжувати, любити і бути здоровою.

• Модуль 7. Фізичні вправи при ендометріозі. (Жіноча перлина)
    Жіноча Перлина це унікальний комплекс фізичних вправ, який спрямований на всі ендокринні органи жіночого тіла. Регулярно виконуючи Його, ви не тільки відновлюєте еластичність м'язів, зв'язок тіла і малого таза, але і відновлюєте гормноальний фон. У щитовидної залози з'являється друге дихання. Цей комплекс складається з п'яти ритуалів. Ось їх назви: 1. Вихор; 2. Повернення сили і здоров'я; 3. Зв'язок тіла, духу, душі і розуму; 4. Фізичне та енергетичне відновлення організму; 5. Відновлення гормонального здорвья.

• Модуль 8. Дихальні вправи і практики при ендометріозі
    Дихання основа життя, основа здоров'я. Ці практики допоможуть вам розслабити всі репродуктивні органи в малому тазу. Практикуючи діафрагмальне дихання, якому навчитеся в цьому модулі, ви зможете самі собі робити дбайливий масаж низу живота, а це зміцнить м'язово-зв'язковий апарат малого таза. Зміцнити нейро-ендокринну зв'язок між головним мозком і маткою з яєчниками. І як наслідок - ендометріоз не швидко йде. Приходить здоров'я і можливість здорового зачаття і вагітності. У цьому модулі ви дізнаєтеся які є секрети ефективного лікування диханням у вашій особистій програмі зцілення ендометріозу. Дізнайтеся про деякі інші ефективні дихальні практики.

• Модуль 9. Психосоматика і психологія ендометріозу.
    Це дуже важливий модуль, вивчивши який ви нарешті зрозумієте причини-чому не можете багато чого приймати і відпускати. Коли прийде розуміння причин ви навчитеся приймати і відпускати різні події у Вашому житті. Дізнаєтеся причини і деструктивний вплив образи на події у Вашому житті. Зможете пробачити і при цьому зберегти душевну рівновагу.

• Модуль 10. Очищення печінки, кишечника, лікувальне голодування.
    У цьому модулі ви дізнаєтеся найбільш оптимальні методи очищення жіночого організму при ендометріозі матки, яєчників. Різні способи очищення печінки, адже вільна від токсинів печінка зможе детоксикувати і сприяти біологічному видаленню відпрацьованих гормонів з тіла. Кишечник це "другий мозок" і важливий ендокринний орган, який в процесі нездорового способу життя і думок зашлаковується токсинами. Звільнення від токсинів в кишечнику, веде до швидкого і безперешкодного виділення з організму відпрацьованих естрогенів та інших гормонів. За допомогою лікувального голодування можна повністю омолодити організм, і вже в цьому році прийти до заповітної мети.

• Модуль 11. Фітотерапевтичні багаторівневі ритуали лікування ендометріозу лікарськими травами.
    Це дуже важливий модуль у вашому шляху природного лікування ендометріозу. Вивчивши цей модуль ви дізнаєтеся що таке фітотерапія (використання лікувальних трав), як її застосовувати, коли. Які трави, в які фази циклу потрібно використовувати для підвищення власного прогестерону без побічних ефектів. Дізнаєтеся про різнорівневих фітотерапевтичних ритуалах для жінок різного віку, у яких є ендометріоз.
    Просто "щось робити" - мало! Потрібно здійснювати конкретні, заздалегідь сплановані кроки на шляху до мети!
для кого
цей курс
Курс для жінок, які:
  • довго не можуть зачати через ендометріоз
  • через проблеми з репродуктивними органами самі собі стали ворогом і потопають в депресивному настрої
  • видалили один яєчник, а проблема все одно залишилася (або пішла, але ви хочете, щоб вона більше ніколи не поверталася)
  • зіткнулися з діагнозом "ендометріоз"і" ендометріоїдні кісти "
  • сумніваються, пити або не пити гормональні препарати
  • втомилися витрачати гроші на непотрібні таблетки і безглуздих лікарів, які лікують по "папірці"
  • П'ють гормони, але, як тільки припиняють, ендометріоз повертається
  • відчувають постійні болі під час менструації і після неї
  • втомилися від переживань і хочуть перестати відчувати біль і емоційні страждання
  • на тлі прийому гормональних таблеток отримали" букет " побічних ефектів
  • втомилися від постійної мазні
  • хочуть відновити відносини з чоловіком і розлучитися з ендометріозом
  • через ендометріоз відчувають сильні болі в поперековому відділі хребта і крижах
  • Для жінок, які постійно відчувають тривогу і часто бігають по лікарях, п'ють роками таблетки, а "віз і нині там"
  • Для жінок, які відчайдушно вірять, що я їм допоможу

https://endometrioz-iscelenie.ru/

Угорі