Що нового?

Придбаний Енергетичне харчування: мікрозелень, проростки, дикороси. Мегаэффективно. Просто (Ірина Черепанова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 184 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 6.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

мікрозелень, проростки і дикороси
  • сприяють швидкому відновленню заблокованої життєвої енергії,
  • дають найпотужнішу підтримку імунітету,
  • сильний оздоровлюючий ефект всього організму,
  • омолоджують організм, покращують шкіру,
  • це живий екологічно чисте джерело рослинного білка, клітковини, вони мало калорійні, але дуже ситні,
  • це джерело рослинної клітковини, якої так сильно всім не вистачає в століття рафінованої їжі і яка м'яко очищає кишечник і відновлює мікрофлору,
  • сприяють звільненню від багатьох захворювань "цивілізації" - зашлакування кишечника, дисбактеріозу, зниженого імунітету, гормонального збою, серцево-судинних проблем, анемії, пухлин, остеопорозу і жіночих хвороб, підвищеного цукру крові, детоксикації печінки, шкірних захворювань, хронічної втоми.

на вебінарі розберемо 3 теми:

1. Мікрозелень
  • як відновити здоров'я, підвищити енергію за рахунок вживання мікрозелені, як зекономити на бадах і вітамінах з аптек,
  • чому мікрозелень корисніше звичайної в 100 разів і які у неї рідкісні вітаміни і ферменти,
  • як види насіння вибрати, щоб були дешевими, доступними і найкориснішими,
  • чому мікрозелень краще покупної магазинної зелені,
  • як організувати безперервний конвеєр мікрозелені для всієї родини в умовах міської квартири,
  • рецепти з мікрозелені.
2. Проростки
  • яке насіння найкраще пророщувати,
  • як зробити процес пророщування легким і ввести в щоденну звичку без напрягів,
  • смачні і прості страви з проростків для всієї родини,
3. Весняні дикороси (трави)
  • у чому користь певних дикоросів, які використовувати для вирішення ваших завдань по здоров'ю, підвищенню енергії і наповненню вітамінами,
  • які трави можна збирати навесні і на початку літа (як не помилитися при зборі трав) + де збирати,
  • як зберігати трави в холодильнику тиждень якщо немає можливості кожен день збирати свіжі,
  • як і з яких з дикоросів готувати чаї, зелені коктейлі, супчики, салати, оладки, начинку для пирогів та ін.
Весь мій досвід, який я набирала, беручи участь в дорогих курсах, експериментуючи і втрачаючи гроші, я передам за кілька годин. Плюс моє натхнення, тому що я так живу... У мене проростки і дикороси в раціоні кожен день вже більше 5 років. Записуйтеся! Це ваша реальна вигода і здоров'я для всієї родини!!! Цей вебінар-найкраще вкладення в здоров'я всієї вашої родини! Вся ваша сім'я на довгі роки буде забезпечена найкращими екологічно чистими вітамінами!!!

Продажник:
https://privatelink.de/?https://vk.com/im?sel=c34&w=product-129927284_3881955_ca6df79a7f95786680

Угорі