Вебінар"енергетика бізнесу"
ДЛЯ КОГО?
Для жінок, які не знають, чим почати займатися, через що і як себе висловлювати, на чому заробляти, постійно думають про те, як змінити цю ситуацію і не знаходять ні відповіді, ні сил і енергії на такі зміни.
Для жінок, які втомилися працювати на нелюбимої роботі, втомилися від нудної рутинної зайнятості, втомилися бути в підпорядкуванні і залежності від начальника, офісу і т.д., але бояться піти з найму "в нікуди" і що своє задумане справа не піде, а стабільної роботи більше не буде.
Для жінок, у яких вже є своя справа, але клієнтів мало, заробітку недостатньо, які не знають, як зробити свій бізнес успішним, щоб при цьому не вкладати багато грошей в просування, не надірватися морально і фізично і не працювати 24/7.
Вебінар"енергетика бізнесу"

Що вам дасть участь у вебінарі:
Ясне розуміння, що вас гальмує найсильніше на даний момент (часто це не те, що ви думаєте).
Чітке бачення, куди треба рухатися і в якому напрямку діяти (замість нерозуміння, сумнівів, відсутності точної мети).
Знання найважливіших енергетичних Законів Успіху в бізнесі, без яких будь-які зусилля і спроби його побудувати приречені на провал.
Кому не варто ставати підприємцем і чому. Докладне пояснення, яке заощадить вам купу нервів, сил і грошей, якщо це на даному етапі життя не ваше.
Особиста бізнес-історія Ніни в подробицях: які були перешкоди, як подолала, що зрозуміла і що допоможе вам на вашому шляху — це те, що я не розповідала раніше нікому.
Детальний опис нової травневої бізнес-програми Ніни. Ви зрозумієте, варто вам брати участь чи ні, дізнаєтеся, як буде побудовано навчання та інші подробиці.
Відгуки учасників:
1. Всім привіт . Послухала вебінар 2раза, повідомлення Ніни напевно раз 5, немає страху, що у мене не вийде, я впевнена що все вийде у мене, страх виявляється у великих грошах ♀ ...страх від того що всі дізнаються про мене..зараз пишу і думаю що дурниці несу, Боже, Ніна дякую за те, що як під час цей курс почався. У будь-якому випадку я з вами
2. Я вчора прослухала вебінар, зробила конспект, прочитала, прослухала ще, і ще, і ще, і ще.
Сіла ввечері, і не встаючи, розписала в своєму зошиті всі аспекти свого життя, вже з новим баченням: "як я хочу жити далі, що мені подобається, що мене надихає, для чого я це роблю?".
Писала до 3х ранку, прямо лилося бачення, сторінок 30. Почуття сильного задоволення. Я рік не могла це сісти і зробити.
Ось це поштовх від вебінару
Дякую, Ніна
, було СИЛЬНО!
Сйчас ще раз все прочитаю, і прям відчуваю, як нетерпиться почати робити.
Головне не розгубити зараз такий потужний заряд.
Дякую
3. Ніна люба Все вірно, Інсайт приголомшливий
Аж надто багато років я витратила, просиджуючи в цьому стані нейзвестності і ушативанія свого здоров'я, що далі я вибираю тільки зростання! І це усвідомлення до мене прийшло, тільки після знайомства з вами

2. Я вчора прослухала вебінар, зробила конспект, прочитала, прослухала ще, і ще, і ще, і ще.
Сіла ввечері, і не встаючи, розписала в своєму зошиті всі аспекти свого життя, вже з новим баченням: "як я хочу жити далі, що мені подобається, що мене надихає, для чого я це роблю?".
Писала до 3х ранку, прямо лилося бачення, сторінок 30. Почуття сильного задоволення. Я рік не могла це сісти і зробити.
Ось це поштовх від вебінару
Дякую, Ніна

Сйчас ще раз все прочитаю, і прям відчуваю, як нетерпиться почати робити.
Головне не розгубити зараз такий потужний заряд.
Дякую

3. Ніна люба Все вірно, Інсайт приголомшливий

Аж надто багато років я витратила, просиджуючи в цьому стані нейзвестності і ушативанія свого здоров'я, що далі я вибираю тільки зростання! І це усвідомлення до мене прийшло, тільки після знайомства з вами
https://privatelink.de/?https://www.ninaverkoeyen.ru/business_web