Старт 6 липня 2021 року
Що Ви отримаєте після проходження курсу
Ваші результати
- З ранку ви прокидаєтеся спокійно, без напрягів. Ви виспалися, у вас є час на себе.
- протягом дня працюєте ефективно, продуктивно. Вам подобається те, чим ви зайняті, і як, все в цілому в задоволення.
- Вам подобається, скільки встигли за день і вектор вашого руху. Ви задоволені тим, як змінюється ваше життя.
- увечері (або коли Вам зручно) спокійно проводите час з сім'єю, друзями, захопленнями.
- увечері лягайте спати без внутрішніх діалогів. Без тривоги і спроб комусь щось довести.
- все рівно, приємно, щасливо. Завдання є, проблеми бувають, як без них. Але ви навчилися з ними працювати без завищеної важливості.
- Ваше здоров'я вас радує, ви майже не хворієте, майже завжди добре себе почуваєте. Воно поліпшується рік від року або, як мінімум, залишається тим же.
1 ДЕНЬ
Психологія в плануванні.
День сильної людини
2 ДЕНЬ
Життя мрії. Точка б.
3 ДЕНЬ
Стартові умови. Немає ресурсу
4 ДЕНЬ
Аудит фізики тіла. Енергія.
5 ДЕНЬ
Система. Перешкоди. Прибираємо зайве
6 ДЕНЬ
Довгострокове планування
7 ДЕНЬ
Планування та проживання дня
8 ДЕНЬ
Пробуксовки
— Прокрастинація і пробуксовки. Чому виникає прокрастинація-9 моїх причин, і що робити з кожної. Ми гарантовано знайдемо ваші причини і виробимо план.
Психологія в плануванні.
День сильної людини
- Як себе почуває сильна людина, як проходить його життя і його день, за рахунок чого він завжди стабільний і фігачіт по своєму життю без всяких провалів і відкатів?
- Уявляєте собі, наскільки сильно відрізняється планування і проживаючий день сильної людини і слабкого?
- Без чого не буде енергії і стабільності?
- Мій алгоритм для ефективного планування.
- Які прояви егоцентризму і інфантилізму псують нам всі плани і їх реалізацію в житті?
- Як чітко і стабільно усвідомити для себе, що життя дійсно коротке, і почати (нарешті) жити інакше?
- Як пам'ятати про подяку за все-все, що вже є прямо зараз? Як не забувати про це?
2 ДЕНЬ
Життя мрії. Точка б.
- Заходимо до свого бажаного проживання дня і життя з самих різних сторін.
- Життя мрії, в яку, можливо, поки складно повірити (а хтось вже майже в ній).
- Щось більш близьке до реальності - ідеальний день, до якого треба підшаманити зовсім небагато. Що саме, коли і як потрібно підшаманити?
- Яке ваше бачення майбутнього? Через 5-10 років куди ви хочете прийти і яке життя мати? Ви ніколи не прийдете туди, якщо не знаєте, чого саме хочете і які стратегічні ланцюжки планів треба прокласти між А і б.
- Що таке щастя-моя формула. Без чого не буває щастя. Без чого не може бути свободи робити те, що хочеш і скільки хочеш.
- Які ваші цінності? Ви їх знаєте? Як ви живете зараз щодо всього цього? Які свободи вам потрібні прямо зараз для реалізації ваших цінностей?
- Як до цього прийти?
3 ДЕНЬ
Стартові умови. Немає ресурсу
- Чи потрібно вирівнювати "Колесо балансу" по всіх сферах? Що у вас в різних сферах життя? Яка ситуація з ресурсами, потрібними в кожній сфері?
- З якої причини "життя з 1 січня" ніколи не працюватиме у середньої людини?
- Якого роду тиск на нас чиниться і що з ним зробити? Що робити з перевантаженням?
- Що робити з "Я втомився, я нічого не хочу, я нічого не встигаю, я перевантажений, мені погано, я біжу-біжу, а роблю саме мінімально необхідне"?
- Які у вас є залежності і що з ними робити?
- Чому нас тягне в соцмережі, солодке, алкоголь, ігри, порожні розмови, коли потрібно робити справи? І що з цим робити?
4 ДЕНЬ
Аудит фізики тіла. Енергія.
- Чи замислювалися ви, що вигод від того, що у вас слабке, хворе тіло — немає? Що є дуже багато шкоди? Або вигоди від полінуватися, отримати легкого дешевого дофамінчика (поїсти шкідливого, посидіти за телефоном, комп'ютером) найчастіше перемагають?
- 2 варіанти життя-висипаєшся ти кожен день і не висипаєшся. Як ви живете? Чи знаєте ви, що головне, що потрібно зробити — висипатися?
- Чи є у вас" раптові " хвороби, руйнування, залежності?
- Чи є крики, зриви, роздратування на близьких, постійне невдоволення собою? Що з цим робити?
- Спокійний приємний першу годину (або півгодини). Я-господар свого ранку і свого життя.
- Плюси раннього підйому. Хронотипы людини. Навіщо вставати раніше і як це організувати (якщо є таке бажання)?
- Що у вас з харчуванням? Наскільки воно живе і здорове? Скільки сміттєвої і шкідливої їжі? Аудит вашого харчування. Що з кофеїном, алкоголем? Як почати легко харчуватися корисніше? Моя система харчування. Дитяче харчування. Кого читати і дивитися на цю тему (Мій вибір).
- Що у вас з тілом, зарядкою, рухом, повітрям, сонцем, водою, загартовуванням, відпочинком? Шия, спина, зір.
- Шкідливі звички. Порядок будинку. Як реально справи йдуть з цим?
- Жива консультація з Євгенією Пилипенко (дуже досвідченим фахівцем) з будь-яких питань фізики тіла. Харчування, зарядка, фітнес, тіло, здоров'я, БАДи, мотивація та інше. (Це для пакетів 2 і 3).
5 ДЕНЬ
Система. Перешкоди. Прибираємо зайве
- Все навколо нас — системи. Все у Вашому житті-системи. Навіть ваші почуття, реакції, емоції — і ті системи. І будь-які ваші відносини-системи. Все це можна і потрібно покращувати, оптимізувати. А ви займаєтеся усвідомлено оптимізацією систем? Якщо ні, то це величезне упущення. Це один з головних ключиків до кращого життя.
- А якщо я знайду, як оптимізувати і поліпшити те, що, здається, не можна? Шукайте вузькі місця. Ті, де дій мало, а вихлоп буде великим.
- Як легко і правильно оптимізувати системи?
- Оптимізація систем з опори на себе. Нам є, на що спертися.
- 21 перешкода в наших намірах щодо зміни життя. Мій список, і що з цим робити.
- Прибрати зайве з життя. 99% людей занадто сильно розпорошуються в своїх бажаннях або в своїх спробах дій. Тому нічого не виходить - через тотальне розфокусування. Як здатися, змиритися, що ти не можеш все і відразу? Як заборонити мозку лазити думками і бажаннями відразу в 30 напрямків? Як визначитися з головним? А чи туди ви взагалі їдете?
6 ДЕНЬ
Довгострокове планування
- Як у вас з планами? Що у вас з ними? Повний бардак і хаос? Занадто багато? Ті чи не ті? Все чітко, але не виконуються? Не приносять задоволення? Щось інше?
- Прокачування життя-танець між Хочу і треба. І я розповім, як його танцювати приємніше і без ступорів, як мати мотивацію на "Треба".
- План на життя, на день повинен бути зручний і приємний. Як цього домогтися?
- Всі міфи та ілюзії про плани. Плани без зазору, плани на 12 годин роботи, плани із задіянням тієї людини, якого не існує на наступний ранок, плани без відпочинку, плани без урахування своїх циклів. І багато іншого! Чому ми не любимо планувати? Чому ми не виконуємо плани за день? Чому у нас стрес при думці про плани? - про все це тут.
- Скрізь не тільки системи, але і цикли! І цикли-теж системи. Ми повинні чітко відчувати, поважати, виконувати і оптимізувати (покращувати) наші цикли життя.
- Як заточити тунельний фокус уваги на потрібному? Як не розпорошуватися, прибрати розфокусування по життю і протягом кожного дня?
- Чому ідеально не буде ніколи, і що з цим робити?
- Як розвантажити свій мозок?
- Як додати стійкості і впевненості в своїх силах?
- Планування по піраміді Франкліна-чому саме так? Як я її під себе допрацювала. Плани по сферах життя. На рік. Табличка на 12 місяців.
- План на Стоденку (3-4 місяці). План на місяць. План на тиждень.Декомпозиція. Смарт. Як це роблю я зараз, після багатьох років оптимізації системи планування, що ефективного можу порекомендувати.
- "Спочатку кладемо в банку великі камені, потім пісок". Як виконувати спочатку важливі справи, що рухають вас по життю, потім дрібниця.
7 ДЕНЬ
Планування та проживання дня
- Щодня ми починаємо наше маленьке життя, новий день, і кожен раз плануємо, що проживемо інакше. У чому основні помилки? Де головні ілюзії і міфи? Що ніколи не змінити? А що змінити треба обов'язково?
- Будуємо (плануємо) і проживаємо свій день з опори на себе, прийняття і подяки - як це?
- На що час не виділяється-те не виконується. У чому затики?
- Блоки дня-які особисто я виділяю універсальні блоки для будь-якої людини і приклад мого дня.
- Як посилити свій сильний час і як додати в нього задоволення?
- Сильний час промотав-нічого не зробив важливого.
- Як дізнатися свій сильний час дня? Для яких саме справ його
- Як бути, якщо енергія его, досягаторська енергія більше у вас не працює і не стимулює вас на подвиги?
- Хвиля йде вниз? Відпочивати і святкувати! Але як себе привчити і як краще це зробити? Які тут є нюанси? Як почати відпочивати, якщо ніколи і не можеш?
- Що таке сильний час дня № 2 і на що його витрачати?
- Чим відрізняється день екстраверта і інтроверта і як краще їх проживати?
- Як зробити так, щоб один кайф дня змінював інший?
- Як навчитися фокусуватися протягом блоків роботи на чомусь одному?
- Одна програма для проживання кожного дня.
8 ДЕНЬ
Пробуксовки
— Прокрастинація і пробуксовки. Чому виникає прокрастинація-9 моїх причин, і що робити з кожної. Ми гарантовано знайдемо ваші причини і виробимо план.
https://privatelink.de/?https://energytime1.ru/3week