Що нового?

Набір учасників Energy. Тариф Базовий (Катерина Левіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11030 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 249.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Курс допоможе підвищити рівень життєвої енергії, позбутися відчуття себе "недо", знизити рівень тривожності і стресу, перестати прокрастинувати і почати досягати поставлених цілей.

на курсі ми впровадимо систему, яка...
  • help
допоможе вам знайти ресурс для досягнення будь-якої мети
  • teach
навчить долати перешкоди і не кидати розпочате на півдорозі
  • give
позбавить від прокрастинації і жалю про згаяний час
  • reduce
знизить тривожність і стрес

Програма курсу:
Урок 1. що таке енергія і куди вона йде.
Після проходження заняття ви усвідомлюєте, куди зливаєте енергію день у день і за допомогою куратора спробуєте позбутися від цих чорних дір і знайдете для себе нові джерела поповнення сил.
Урок 2.напруга і як його витримувати.
У цьому уроці ми розберемо, які саме причини призводять вас до вигорання, проведемо діагностику для визначення вашої стадії, а найголовніше — навчимося справлятися з вигоранням.
Урок 3. Як справлятися зі стресом.
Під час цього заняття ви зрозумієте, які фактори, в тому числі і неочевидні, призводять до виникнення Вашого стресу і пройдете етапи по його подоланню.
Урок 4.як не зливати енергію на непотрібні відносини.
На цьому уроці я розповім вам основні правила комунікації, які допоможуть вам відчувати себе у відносинах щасливішими, перестати засмучуватися від невиправданих очікувань або звалюватися в конфлікти. Бонусом Ви отримаєте принципи простраіванія відносин з батьками, партнером і дітьми.
Урок 5. як подолати страхи.
Мета цього заняття-допомогти вам відрізнити свої звичайні страхи від невротичних і зрозуміти, як ви можете попрацювати з ними самостійно. Це великий шлях і ми почнемо його в рамках курсу.
Урок 6. незадоволеність собою: як зробити ставку на себе.
Одне з ключових занять, яке ми повністю присвятимо дослідженню вашої самооцінки. Я поясню вам, чому не буває низької самооцінки, що ж в такому випадку відбувається з вами, а головне — як стати впевненіше в собі.
Урок 7. Як знайти своє призначення.
Ця частина курсу спрямована на формування відчуття "я на своєму місці". Ми сформуємо стратегію з пошуку справи життя, яку Ви зможете почати реалізовувати з підтримкою куратора вже під час співбесіди.
Урок 8. як правильно ставити цілі і організовувати день.
Під час цього уроку ви зрозумієте, як знайти свої цілі в разі їх відсутності, навчитеся правильній постановці цілей, яка призводить до результату, а не розчарувань в собі, а головне дізнаєтеся правила реалізації, які допомогли вже сотням моїх клієнтів і учнів.
Урок 9.концентрація-як отримувати максимум від своїх зусиль.
Одне з найбільш практичних занять, яке спрямоване на впровадження технік та інструментів, які підвищать вашу концентрацію і ефективність, позбавлять від прокрастинації і навчать метасознанию.
Урок 10. Як зробити їжу джерелом енергії.
У цьому уроці я розповім про те, як харчування впливає на вашу енергійність, а головне — навчу впроваджувати нові харчові звички без відкатів.
Урок 11. як впровадити спорт на постійній основі.
Мета даного заняття-допомогти вам займатися спортом систематично і в задоволення. Я поділюся науково доведеними підходами і деякими своїми секретами, які зроблять це завдання прозорою і здійсненним. Все що вам буде потрібно — слідувати інструкції.
Урок 12. симптоми депресії: на що звертати увагу.
Заключний урок про те, про що не прийнято говорити. У цій лекції ви спробуєте самостійно визначити у себе наявність депресії, а в разі її виявлення, я розповім, що саме потрібно робити, чи обов'язково приймати антидепресанти і відповім на інші важливі питання.
Тариф Базовий
12 лекцій з домашніми завданнями
живий вебінар з розбором ваших ситуацій
подкасти з реальними кейсами
конспекти лекцій, гайди та добірки літератури
https://privatelink.de/?http://ekaterinalevina.ru/energy#plans

Угорі