Тариф Хочу все
Діана Семеничева -
коуч, спікер і організатор найбільших конференцій, автор успішного онлайн-проекту "ефективна Англійська з експертом", автор і ведуча інтенсивних тренінгів і семінарів з англійської мови, відома своєю ефективною методикою.
Навчаю тільки на живих, цікавих, надихаючих матеріалах носіїв мови. Зі мною ви поринете в реальну англійську мову, англійську мову, а не в навчальні посібники. Зазвичай про мої тренінги кажуть: "Це більше, ніж англійська!".
"З 2010 року я займаюся онлайн-навчанням. Навчаю тільки реальної англійської мови. За 11 років мої тренінги пройшли понад 90 595 осіб. Багато хто починає розуміти мову носіїв мови вже на 2-3 занятті, тобто після 1-2 занять люди роблять те, що їм не вдавалося зробити роками!"
програма майстер-класів
- 35 цікавих фактів про англійську мову, які допоможуть краще зрозуміти його логіку
- що таке плато у вивченні мови і як його подолати
- 12 цінних практичних порад, які допоможуть покращити вашу англійську вже сьогодні
- Золотий покроковий алгоритм для комплексного тренування всіх навичок
- 6 ключових моментів, які впливають на успіх в аудіюванні
- 8 цінних порад для поліпшення навички аудіювання, які дійсно працюють
- 10 підказок, на чому потрібно акцентувати увагу, коли тренуєте навик аудіювання
- 4 типи читання і чому необхідно їх розрізняти
- Як правильно розвивати навик читання для отримання максимальних результатів і істотного розширення словникового запасу
- чому навик письма важливий як ніколи і 9 простих і безболісних способів його розвинути
- 11 простих способів для розвитку навички говоріння, який може використовувати кожен
- 5 практичних порад, які допоможуть вам заговорити як носій мови
- 4 важливих кроки до розмовної мови на просунутому рівні
- 25 цінних підказок для досягнення швидкості мови
- краще додаток, яке допоможе вам ефективно покращувати вашу вимову і отримувати зворотний зв'язок, які звуки і слова вам варто вимовляти краще
- 10+ онлайн-ресурсів, які допоможуть вам говорити без акценту
- 20+ способів тренувати навик говоріння, навіть якщо у вас немає співрозмовника
- головний секрет, як ефективно розширювати свій словниковий запас
- що таке 'collocations' і чому саме вони, крім усього іншого, відповідають за правильність і природність вашої мови
- 7 типів 'collocations'/стійких словосполучень і як їх правильно запам'ятовувати
- Як правильно опановувати англійську граматику для отримання максимальних результатів
- як скласти свій індивідуальний план, якому ви захочете слідувати
https://privatelink.de/?https://info.engexpert.ru/101-valuable-tips/