Що нового?

Придбаний [Engexpert] як грамотно писати по-англійськи. Тариф " Хочу все "(Діана Семеничева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1460 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 66 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

що вас чекає і що Ви отримаєте:
  • отримайте ВЕСЬ обсяг необхідних знань про правильне написання слів в сучасній англійській мові, завдяки чому ви будете писати без помилок!
  • отримайте справжнє "керівництво до дії" у вигляді вичерпних інтелект-карт, слайдів і цінних підказок, що дозволить вам швидко перевірити себе.
  • будете з легкістю варіювати Британський і американський варіанти написання слів і використовувати саме те, що вам потрібно в кожному конкретному випадку!
на якому б рівні володіння англійською ви не знаходилися, участь в інтенсиві дозволить вам знайти більшу впевненість у вашому англійською, особливо в письмовій мові!

навіщо саме вам брати участь у цьому інтенсиві:
  • якщо ви – новачок, ви отримаєте чіткі, при цьому систематизовані знання про правопис, вам не потрібно буде по крихтах збирати цінні знання.
  • якщо ви якийсь час вивчаєте англійську, багато знаєте, але вам не вистачає цілісної картини, Як правильно писати по-англійськи.
  • якщо ви-просунутий, ви відкриєте для себе багато нюансів і тонкощів, які допоможуть вам писати абсолютно грамотно, без орфографічних помилок!
чому варто прийти на мій інтенсив:
Орфографія – це болюча тема для багатьох тих, хто вивчає англійську. Чому? Тому що написання слів в англійській мові часто не збігається з вимовою. Більш того, в англійському є химерні правила, напр., подвоєння на листі кінцевих приголосних при додаванні суфіксів і закінчень. Причому це правило буде діяти в залежності від того, чи варто останній склад під наголосом чи ні. І робиться це для того, щоб звучання слова не змінилося, і ми змогли його дізнатися.

А якщо доповнити такого роду "незвичайності" відмінностями в орфографії британського і американського варіантів сучасної англійської мови, то стає зрозуміло, чому багато хто відчуває себе невпевнено, коли потрібно не просто написати слово, а, напр., додати до нього відповідний суфікс або закінчення.

Але хороша новина в тому, що самі орфографічні правила в англійській мові досить прості і їх набагато менше, ніж в російській мові!

Запрошую вас взяти участь в новому онлайн-інтенсиві, на якому я розкладу для вас по поличках всі ключові орфографічні правила і виключення з них, а також тонкощі і нюанси написання слів в сучасній англійській!

До того ж, я покажу вам найважливіші відмінності в написанні слів в британському і американському англійською. Тепер ви напевно запам'ятаєте, в чому відмінності, і будете впевнено використовувати саме той варіант, який вам потрібен!

І, звичайно ж, я рекомендую всім своїм учням взяти участь в новому інтенсиві, тому що я вперше буду комплексно розкривати цю тему!

Якщо ви нещодавно приєдналися до нас і нічого про мене не знаєте, ось тут докладніше про мене.

• 6 типів англійських слів, які пишуться з великої літери
  • 4 правила написання 'east' vs. ‘ eastern’ , ‘north’ vs. ‘northern’
  • 4 правила додавання' - ly ' на кінці слів
  • особливості написання-ise та-ize у британській та американській англійській мові
  • Чи потрібен дефіс в словах і 5 випадків його вживання
  • Що відбувається з кінцевою 'e', в яких випадках-e опускається при додаванні суфіксів і закінчень, а в яких – залишається
  • основні правила заміни літери ' y 'на кінці на' i', а також' ie 'на'y'
  • 9 правил подвоєння кінцевих приголосних при додаванні-ed,- er,- est,- ing,- able, - y та ін.
  • ключові правила написання' ch',' tch',' k 'і' ck ' на кінці слів
  • яким поєднанням букв передати довгий звук/i:/– 'ie' або 'IE'
  • 15 важливих нюансів вимови і написання деяких слів, незнання яких вас завжди спантеличувало і збивало з пантелику
  • 10 найважливіших відмінностей в орфографії британського і американського варіантів сучасної англійської мови
  • 6 типів англійських слів, які пишуться з великої літери
  • 4 правила написання 'east' vs. ‘ eastern’ , ‘north’ vs. ‘northern’
  • 4 правила додавання' - ly ' на кінці слів
  • особливості написання-ise та-ize у британській та американській англійській мові
  • Чи потрібен дефіс в словах і 5 випадків його вживання
  • Що відбувається з кінцевою 'e', в яких випадках-e опускається при додаванні суфіксів і закінчень, а в яких – залишається
  • основні правила заміни літери ' y 'на кінці на' i', а також' ie 'на'y'
  • 9 правил подвоєння кінцевих приголосних при додаванні-ed,- er,- est,- ing,- able, - y та ін.
  • ключові правила написання' ch',' tch',' k 'і' ck ' на кінці слів
  • яким поєднанням букв передати довгий звук/i:/– 'ie' або 'IE'
  • 15 важливих нюансів вимови і написання деяких слів, незнання яких вас завжди спантеличувало і збивало з пантелику
  • 10 найважливіших відмінностей в орфографії британського і американського варіантів сучасної англійської мови
https://privatelink.de/?https://info.engexpert.ru/spelling/

Угорі