Що нового?

Придбаний [English with Lucy] аудіювання. Сприйняття мови на слух (Lucy Belle Simkins)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2537 ГРН
Учасників: 0 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 60 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Слухати-це найскладніший навик.
На мій погляд, є 6 вправ, які дійсно працюють, і всі вони включені в цей виклик:

1. Вправи на транскрипцію

Вправи на транскрипцію дуже ефективні. Відтворіть речення і запишіть те, що ви чуєте. Потім прочитайте речення та порівняйте результат. З часом це привчить ваш мозок працювати більш аналітично.

Кожен день в цьому випробуванні у вас буде по 3 вправи на транскрипцію!

2. Реальні розмовні кліпи

Я найбільше ненавиджу, коли в підручниках даються заскриптовані розмови. Вони не є справжніми, і вони не допоможуть вам у реальному світі! Якщо ви хочете вдосконалити свої навички аудіювання, ви повинні слухати фактичні розмови.

Кожен день в цьому завданні у вас буде реальний, 60-90 секундний розмовний ролик!

3. Розуміння в моменті

Слухайте реальну розмову та відповідайте на запитання "правда/брехня" або "кілька варіантів відповіді" в режимі реального часу. У реальному житті у вас не буде часу, щоб перервати розмову і подумати, що все це означає. Ви повинні постаратися зрозуміти суть розмови в даний момент.

Кожен день у цьому виклику у вас буде 10 вправ на розуміння в реальному часі!

4. Цілеспрямоване вивчення лексики

Це здається очевидним, але якщо ви не знаєте слова, коли воно записане, як, чорт візьми (як підкреслено), ви зможете зрозуміти його, коли почуєте в швидкому темпі розмови? Якщо ви хочете вдосконалити свої навички аудіювання, Вам слід перевірити, де вам не вистачає словникового запасу, і спробувати заповнити прогалини!

Кожен день в цьому завданні я буду вчити вас відповідної лексики!
10 щоденних вправ на лексику - я перевіряю вас на лексику попередніх днів!

5. Вивчення розмовної англійської та вимови

Розмовна англійська сильно відрізняється від письмової. Щоб зрозуміти це, потрібно зосередитися на мові та вимові.
Вам потрібно знати такі теми, як:
  • зв'язна мова
  • глотальна зупинка
  • Звуки мислення, такі як "ummm" та " eeeerrrrr
  • вигуки
  • Звуки згоди/незгоди, такі як "мм хмм" і "мм мм мм
  • випали склади
кожен день в цьому завданні є урок "Фокус мови і вимови"!

Курс англійською мовою!

https://privatelink.de/?https://englishwithlucy.teachable.com/p/april-challenge-email

Угорі