що це:
Зі студентських років я займався масажем, і, ставши лікарем, ще більше переконався в ефективності і важливості цього методу лікування. Тому активно займаюся трансляцією медичних знань масажистам в своїх роликах на Ютубі і очних семінарах, але в такому форматі неможливо охопити всі теми, якими хотілося б поділитися з масажистами.
У власному проекті я маю можливість більш структуровано і якісно давати інформацію, запрошувати додаткових лекторів, давати зворотний зв'язок слухачам, враховувати їх думку в побудові графіка лекцій.
Epifanov.school-навчання для тих, хто серйозно налаштований на власний професійний розвиток, хто довіряє моєму досвіду, думці і готовий до відкритого конструктивного діалогу.
теми Січня:
- закритий аккаунт в Instagram, де щотижня доктор Єпіфанов розбирає нову тему: лекція в прямому ефірі, освітні пости, зворотній зв'язок
- Додаткові лекції від запрошених лекторів-практиків
- розбираються теми різних рівнів, від техніки масажу, нозологій, до організації бізнесу
Зі студентських років я займався масажем, і, ставши лікарем, ще більше переконався в ефективності і важливості цього методу лікування. Тому активно займаюся трансляцією медичних знань масажистам в своїх роликах на Ютубі і очних семінарах, але в такому форматі неможливо охопити всі теми, якими хотілося б поділитися з масажистами.
У власному проекті я маю можливість більш структуровано і якісно давати інформацію, запрошувати додаткових лекторів, давати зворотний зв'язок слухачам, враховувати їх думку в побудові графіка лекцій.
Epifanov.school-навчання для тих, хто серйозно налаштований на власний професійний розвиток, хто довіряє моєму досвіду, думці і готовий до відкритого конструктивного діалогу.
теми Січня:
- Фізіологія масажних прийомів (Єпіфанов а. в.)
- Практичне заняття підвищує ефективність основних масажних прийомів, поєднання різних технік-2частина (Молостов в.)
- АЦ масаж (Єпіфанов а. в.)
- Тайський або йога масаж
- Аналізи крові і що з цим робити (Єпіфанов а. в.)
- Спа техніки (гармонізація, глибока релаксація на основі іспанських, Гавайських та ін. методик) (Молостов в.)
- Робота з жорсткістю м'язів (Єпіфанов а. в.)
- Фізіотерапія-1 частина
https://privatelink.de/?http://epifanov.online