Що нового?

Придбаний Esoteric World Elite: коучинг для езотериків. Пакет Старт (Роман Шляхов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 18383 ГРН
Учасників: 0 з 230
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 83.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Пакет "Старт".
Як вибудувати постійний потік клієнтів з соцмереж, спраглих купити вашу послугу або товар, без вкладень в рекламу
  • перевірені методи від інтернет-Продюсера в езотеричній ніші
  • Коуч Каті Форс
  • змінювати мислення з покупця на підприємця.
цей тонкий нюанс, не дає 98% езотериків, почати заробляти потрібні їм гроші. Звідки я це знаю? Все просто! Абсолютно у всіх, хто пройшов моє навчання в Особистому коучингу, ця була найголовніша перешкода. І 95% моєї роботи в навчанні, йде саме зміні прошивки. Як тільки вона у Вас змінюється, ви відразу починаєте заробляти. Її важливість не можна переоцінити. З цього, сьогодні ми і буде над цим працювати.
  • Вибудуєте правильно своє позиціонування, що дозволить вам, різко відрізнятися на ринку езотерики.
  • приберете боязнь брати гроші за свої послуги, що призведе до збільшення вашого доходу.
  • Навчіться легко продавати свої послуги за допомогою техніки" Причина-наслідок " (ексклюзив)
  • Ми будемо з Вами вибудовувати Ваш бізнес в Інтернеті, що дозволить вам вести його з будь-якої точки світу.
Роман Шляхов-Офлайн і онлайн підприємець, який зробив себе сам, інтернет-продюсер, бізнес-тренер, індивідуальний тренер мільйонерів з особистого і бізнес розвитку, засновник продюсерського центру SPIRITUAL MARKETING
  • його знають як Продюсера найбільш заробляють в Інтернеті зірок в ніші езотерика
  • C 15 років займається духовними практиками.
    100% емпат. Тета Практик просунутого рівня.
  • перший бізнес відкрив в 19, зараз - 40 і за плечима величезний досвід і велика база знань
  • створив три власних прибуткових бізнесу з нуля
  • Автор методики розвитку підприємця через
    Духовний маркетинг
  • Автор техніки залучення безкоштовних клієнтів через соцмережі
  • за перший рік роботи в інтернет-підприємництві заробив 2 000 000 руб. з повного Нуля і Без вкладень в Рекламу
  • заробіток учнів від 50 000 руб. до 1 000 000 руб. в місяць
Роман Шляхов-Офлайн і онлайн підприємець, який зробив себе сам, інтернет-продюсер, бізнес-тренер, індивідуальний тренер мільйонерів з особистого і бізнес розвитку, засновник продюсерського центру SPIRITUAL MARKETING
  • його знають як Продюсера найбільш заробляють в Інтернеті зірок в ніші езотерика
  • C 15 років займається духовними практиками.
    100% емпат. Тета Практик просунутого рівня.
  • перший бізнес відкрив в 19, зараз - 40 і за плечима величезний досвід і велика база знань
  • створив три власних прибуткових бізнесу з нуля
  • Автор методики розвитку підприємця через
    Духовний маркетинг
  • Автор техніки залучення безкоштовних клієнтів через соцмережі
  • за перший рік роботи в інтернет-підприємництві заробив 2 000 000 руб. з повного Нуля і Без вкладень в Рекламу
  • заробіток учнів від 50 000 руб. до 1 000 000 руб. в місяць

Угорі