Флеш-Артефакт "коло сили-запитка від місць Сили".
Допрацьована і посилена версія.
Ви отримаєте архівований файл для скачування, який самостійно потрібно записати на флеш-диск.
Записуєте прямо у вигляді zip файлу, сам файл закритий від розархівації.
Носіть цю флешку на собі як талісман.
Розмір завантажуваного файлу - 1,61 Гб.
опис
Звіт по використанню Флеш-артефакту:
Одягнув флешку, майже відразу відчув появу щільного плями сили в районі грудей. Досить великий і дуже щільний згусток, в якому легко відчувається енергетика місць Сил. Налаштувався на нього, і побачив якесь місце сили: схоже на набір великих мегалітів на подобу як в Стоунхедже, тільки на вершині якоїсь гори (пагорба) і навколо багато зелені. Від цього місце йде щільний потік сили.
Далі відчув себе дуже яскраво як посеред лісу, дуже щільна і приємна життєва енергетика, глибоке включення в біоценоз літа. Далі пішли образи якихось гір. В результаті утворилося як накладення один на одного відразу багатьох місць сили, від яких в мене йшла дуже щільна закачування енергії. Це як одночасно себе відчуваєш включеним і ліс, і в гори, і різні інші енергетично щільні і насичені місця сили. Виходить як якийсь такий каталог місць Сил.
Далі я почав зосереджуватися на окремих чакрах, і помітив що при цьому відбувається включення в певні місця, з якими моя чакра видно найкраще резонує. Так концентрація на анахаті видає мені в основному якісь щільні ліси або іноді поля. Характерно що йде дуже яскраве включення в потік життєвої енергії, відчуття якогось емоційного підйому і"тріумфу життя".
На Маніпурі у мене виходить якась пустельна місцевість, на свадхістані якесь тропічне вологе місце. По муладхарі-кам'янисте місце. За вішудхе-якась кам'яниста доріжка в гору, на вершині якої щось на зразок храму. Аджна - тут печера десь в горах. Сахасрара-високі засніжені гори. слід сказати що у кожного резонансного місця будуть свої індивідуальні якісь.
Таким чином кожна чакра видає включення в якісь свої місця сили, від яких йде щільна закачування. В ході всього носіння флешки йде дуже щільний потік від місць Сил і закачування в мене енергії. Тому може для перших разів учасникам варто дозувати час носіння артефакту, щоб сильно не перевантажити себе щільною енергетикою.
Далі я включився через кожну чакру в резонуюче місце, і почав фіксувати це включення в мандалу спіраллю. Вийшла фіксація кожної чакри в свої місця сили, і фіксація в мандалу ось цієї щільної заживлення від місць Сил. Ці мандали (спіралі) далі можна сфотографувати, і додати на флешку до основного файлу. Це збільшить твоє зачеплення за ці місця сили.
В цілому робота з цією флешкою дуже прям захоплююча, і я б сказав навіть затягує. Це як великий каталог багатьох чудових місць сили, в які ти можеш просто зміщуватися і живитися там, заповнюватися силою. Виходить досить яскраво і захоплююче, включення у мене йдуть дуже реалістичні, і весь час триває заливання в мене сили з цих місць. Якісь хороші виникають резонанси добре відразу фіксувати спіраллю в свій щоденник і підписувати. Таким чином можна скласти для себе такий індивідуальний каталог місць Сил, і включатися в потрібні по необхідності.

https://privatelink.de/?https://espermasters.org/product/krugsily/