Що нового?

Придбаний Етичне просування для професійного психолога (Юлія Богачова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 34.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
коли в 2009 році я відкривала свій психологічний центр в Петрозаводську, я була переконана, що треба просто добре (краще за всіх! працювати, і буде нам успіх.
Так і сказала своєму другові-фінансисту. На що він мені відповів, що цього недостатньо. Я все одно гнула свою лінію, але його слова запам'ятала.

І він, звичайно, мав рацію.

А зараз, у 2021 - му, коли кожен другий-психолог, питання самопросування стає взагалі ведучим. Тепер-то це розуміють всі.

І багато психологів намагаються вчитися маркетингу. Плюються, але жеруть кактус, як ті їжачки
Але коли ми з вами бачимо слова: продаж, автоворонки, черга клієнтів, цільова аудиторія, прогріви і подібне - нас, вибачте мій французький, " блювати так і кидат!"І зазвичай ми ці спроби кидаємо, приходячи до висновку, що так не можна, нам це не підходить, всі ці маніпуляції не етичні.
І вже краще я буду працювати через сарафанне радіо, потихеньку, але без ось цих танців з бубнами.
Ніби-небудь брехати-маніпулювати і отримувати клієнтів і гроші, або нормально спокійно працювати, маючи невеликий дохід і струмочок клієнтів.

Знайоме?

Прекрасно вас розумію. Мені теж хочеться просто робити добре свою справу. І не витрачати свій час, мізки і почуття на маркетингові рухи тіла.

Але давайте визнаємо, що без самопросування у нас не буде розвитку. І дуже швидко ми упремося у фінансову стелю.

Я, знаєте, завжди за пошук "серединного шляху". Конкретно в цій темі - за створення відповідного для себе способу просування. Етичного, без безглуздих компромісів зі своїми принципами.
Я впевнена, що це можливо. За 13 років прийшла до розуміння, як це зробити.

Хочу поділитися з вами.
Запрошую на безкоштовний аудіокурс "етичне просування для професійного психолога".

ось про що поговоримо:

• чому традиційний маркетинг (болі і потреби цільової аудиторії, ось це ось все) не підходить психологам?
  • Що насправді заважає нам - професійним психологам-просуватися?
  • наші раціоналізації та сувора дійсність
  • Як "продавати" психотерапію? Адже це "піти туди, не знаю куди, взяти те, не знаю, що". Та інші "Коти в мішках".
  • Парадокс самопросування і як його подолати?
  • помилки, які ми - психологи-традиційно робимо в просуванні.
  • Що зробити прямо зараз, щоб отримати бажаний результат?
20-21-22 липня кожен день в закритому каналі курсу я буду розміщувати аудіоуроки.
Доступ до матеріалів - до
1 серпня.

продажник:

https://privatelink.de/?https://bokacheva.com/%C3%A9thique

Угорі