Одного разу ти приїдеш в моє світле, затишний простір з величезними вікнами, просочене Моєю душею і запахом кави і я обійму тебе.
Ми будемо довго-довго розмовляти, сидячи на широкій веранді, загорнувшись в теплі пледи кольору кави з молоком і потягуючи гарячі, ароматні напої з великих, червоних кухлів.
Ми будемо гуляти по лісі, взявшись за руки і вдихаючи запахи нагрітої сонцем хвої, а може вирушимо до моря і наберемо в смузі прибою багато-мгого черепашок, відливають ніжним перламутром.
Ми розпустимо волосся і будемо танцювати біля багаття в довгих сукнях, як Перукуа в шикарному кліпі до творіння "I am not a good girl", виділяючи пристрасть і жіночність, а потім розстелимо плед прямо на килимі з хвої і дивлячись на зірки, знову будемо базікати до самого світанку.
І пізніше, прокинувшись в найзручнішому ліжку в твоєму житті, ти раптом відчуєш те, що ніколи раніше не відчувала - тишу в своїй голові. Тишу, неймовірний спокій і попіл від згорілих всередині тебе шаблонів.
Шаблонів про те, якою ти повинна бути, як виглядати, що відчувати і як жити.
Шаблонів про те, яким повинен бути світ.
Шаблонів про те, яким має бути все.
Всі твої знання і установки розсиплються в труху, всі твої колишні орієнтири розчиняться на очах. Ти будеш немов новонароджене немовля-чиста, Нова, порожня. Але купається у відчутті своєї могутності.
Ми проведемо разом всього кілька днів, але ці дні назавжди перевернуть твоє сприйняття.
А поки, я можу стикнутися з тобою лише в онлайні, але навіть цього буде достатньо, щоб повністю перевернути все твоє життя і показати тобі, куди ти весь цей час зливала свою могутність. Чиї переконання ти обслуговувала, і кому вірила весь цей час.
Дуже скоро я піду з онлайну, тому що останні півроку я відчуваю все наростаюче бажання зникнути, замовкнути, закритися від усіх, розчинитися. Я витрачаю дуже багато ресурсів на те, щоб розвернути людину до себе і так і не навчилася не залучатися в ці творчі, але складні процеси.
Але поки-я ще тут.
І поки-я буду робити те, що не можу не робити. Рвати всі твої шаблони, перешкоди і установки, що не дають тобі вільно дихати - на шматки.
Поки мої ресурси не закінчилися.
2 тижні-і твоє життя перевернеться з ніг на вуха. Але не буквально. Просто ти більше не зможеш дивитися на неї з колишнього ракурсу жертви обставин.
Мені щоразу смішно, коли я чую від тих, для кого стиль життя, це відкладати життя на потім: "я напевно прийду іншим разом! Я ще не готова!"
У який такий "інший раз" ти прийдеш, моя дорога дівчинка? Ніякого іншого разу у тебе не буде. У тебе навіть завтрашнього дня може не бути. І у мене теж.
Обов'язкова умова: сильна спрага змін, щоб без коливань відпустити весь запліснявілий мотлох з голови, замість нового погляду на життя.
Ціна-6500
https://privatelink.de/?https://vk.com/evaricchi?w=wall21371523_18785