еволюція жіночої сили. Як через перезавантаження болю внутрішньої дитини вирости в доходах.
Еволюція жіночої сили-це технологія роботи для жінок зі своїм внутрішнім дитиною. Зі своєю частиною-дівчинка. Перезавантаження болю через Експрес Коучингову групу Онлайн.
ця технологія допомогла мені:
тому я вважаю у жінок є 2 шляхи:
Не у всіх вийти відразу встановити міцний контакт зі знаючим Полем. Це залежить індивідуально від вашого сімейного поля і роботи з ним. Тому всі практичні блоки будуть проходити в прямому ефірі, щоб загальне поле працювало для всіх максимально.
Але я вам гарантую що в групі ви:
Еволюція жіночої сили-це технологія роботи для жінок зі своїм внутрішнім дитиною. Зі своєю частиною-дівчинка. Перезавантаження болю через Експрес Коучингову групу Онлайн.
ця технологія допомогла мені:
- природно і легко оточити себе увагою чоловіків, які з радістю пропонують свою допомогу і підтримку в самих різних сферах мого життя.
- вибудує свою справу в Інтернеті. Я займаюся тільки цікавими для мене темами і спілкуюся тільки з цікавими і сильними людьми.
- мій дохід в рік становить кілька мільйонів рублів (цифра не розголошується).
- переїхати жити в Москву під час війни на Донбасі.
- мати клієнтів в різних країнах світу, завдяки інтернету. Вести міжнародні онлайн програми, доступні для тисячі жінок.
- Знаюче Поле подарувало мені кілька приголомшливих зустрічей з тими людьми, хто мені допомогли і допомагають далі створювати нові цікаві продукти для вас. Це не просто обмін з однодумцями-це постійні нові ідеї, сила і нові смисли для зростання.
тому я вважаю у жінок є 2 шляхи:
- або погодитися з тим, що є і залишатися там, де ви зараз у відносинах, грошах і здоров'я.
- або, як можна швидше навчитися використовувати силу знає Поля у Вашому житті. Стати берегинею жіночої сили для себе, для своєї сім'ї і свого роду в цілому.
Не у всіх вийти відразу встановити міцний контакт зі знаючим Полем. Це залежить індивідуально від вашого сімейного поля і роботи з ним. Тому всі практичні блоки будуть проходити в прямому ефірі, щоб загальне поле працювало для всіх максимально.
Але я вам гарантую що в групі ви:
- отримайте 7 теоретичних блоків під час 7 прямих ефірів. Інформацію, якої немає поки в жодній з книг.
- виконайте разом зі мною в прямому ефірі 7 практичних завдань.
- виконайте 7 домашніх завдань.
- отримайте перевірку домашніх завдань в особистому кабінеті.
- Записи всієї групи залишаться у вас в доступі в особистому кабінеті на 30 днів.
- Психолог, який застряг у стратегіях рятувальника. Ви хочете рости в доходах, виходити на широку аудиторію, але застрягли в переконаннях внутрішньої дитини, що клієнти повинні знаходити вас самі. Ви відчуваєте, що у вас є потенціал, але ви його ніяк не можете реалізувати.
- жінка-бізнесмен, який вивчає все нове для зростання своєї справи. Вам важливий сенс того, що Ви несете в цей світ. Ви розумієте, куди вам рости далі. Але ніяк не зробите вирішальних кроків для змін. Страшно йти в нове і руйнувати старе.
- турботлива мама і дружина, яка шукає нові можливості для розкриття свого потенціалу, своїх дітей і свого чоловіка. Вам не байдуже майбутнє вашої родини. Ви розумієте, що тільки у успішних батьків більше шансів виховати успішних дітей.
- жінка, яка пережила зраду чоловіка, шукає опору в житті і підтримку. Ви не хочете закрити своє серце і відгородитися від світу і чоловіків. Ви розумієте, що прикидаючись слабкою дівчинкою, ви тільки програєте. Ви хочете зрозуміти, за якою моделлю будувати нові відносини.
- жінка, яка мріє про свою справу. Ви так втомилися від нецікавої роботи, що ви не зрозумієте куди вам далі? Навіщо? У чому сенс? Які цінності мені допоможуть рухатися далі?
Солодовнікова Оксана
- лікар-психіатр, психотерапевт, розстановник, провідник у світ знаючого Поля.
- Автор 3-х книг-бестселерів" прийми силу роду свого"," зцілення силою роду","Сила роду в мені".
- Автор коучингових програм "перезавантаження " і"перезавантаження в бізнесі".
- творець навчального і трансформаційного порталу " Знаюче Поле 1.0. Системний коучинг-відносини в сім'ї та соціумі".
- " Знаюче Поле 2.0.Системний бізнес-коучинг для збільшення зростання і прибутку у своїй справі".
- Автор 2-х групових коучингових програм" трансформація 1.0 "і"трансформація 2.0".
- практичного досвіду 20 років, 15 років приватної практики.
- навчалася у провідних вітчизняних, європейських психотерапевтів, розстановників і американських інфомаркетологів.
https://privatelink.de/?http://solodovnikova.org/evolution/?gcmes=4221222842