Пакет "Золото"
Про що курс?
Ефективні методи опрацювання тривожних розладів, фобій, панічних атак і депресій. Помилки в консультуванні клієнтів з тривожними розладами та психосоматичними захворюваннями.
Як працює психіка
Психіка у всіх людей в світі працює за одними і тими ж законами, отримаєте знання, які допоможуть залишатися спокійним в будь-якій ситуації
Універсальний тренінг
Універсальні принципи відновлення психологічного здоров'я допомагають однаково добре всім, хто готовий їх використовувати
Робочі інструменти
Володіння інструментами відновлення психологічного здоров'я знижують ймовірність розвитку нервово-психічних порушень
що Ви отримаєте в результаті:
Про що курс?
Ефективні методи опрацювання тривожних розладів, фобій, панічних атак і депресій. Помилки в консультуванні клієнтів з тривожними розладами та психосоматичними захворюваннями.
Як працює психіка
Психіка у всіх людей в світі працює за одними і тими ж законами, отримаєте знання, які допоможуть залишатися спокійним в будь-якій ситуації
Універсальний тренінг
Універсальні принципи відновлення психологічного здоров'я допомагають однаково добре всім, хто готовий їх використовувати
Робочі інструменти
Володіння інструментами відновлення психологічного здоров'я знижують ймовірність розвитку нервово-психічних порушень
програма пакету "Золото"
Заняття 1
Бонус 2: секрети формування психології лідера. Як допомогти дитині досягти результатів у спорті, навчанні, житті. Досвід психотерапевта, серед професійних досягнень якого - не одна золота медаль паралімпійської збірної РФ!
Заняття 1
- тривога і страхи. як і чому вони виникають у дітей і дорослих!
- Якщо ти панікер: що робити, щоб жити спокійно і не накручувати себе
- вразливість і орієнтація на думку інших. як позбутися від бажання відповідати вимогам оточуючих. тепер не "що люди скажуть", а"що думаю я"!
- Як перестати знецінювати себе. навчимося оцінювати себе тверезо і за фактами: техніка формування здорової самооцінки!
- застій в кар'єрі і житті: чому він виникає, і як вилізти з болота вічного бездіяльності. як впоратися зі страхом змін!
- навчена схильність бачити все погане, що веде до розвитку депресії. метод, що перебудовує мислення!
- корекція ярликів і штампів, які ми даємо не тільки собі, а й іншим
- "А раптом трапиться біда!"- здорова альтернатива постійному внутрішньому напрузі
- конфлікти. чому вони виникають, і що "не так" з нашою головою. як і на що міняти свої нереалізовані очікування!
- бомба, що вибухає кожен день:"або так як я хотів, або погано". як піти від крайнощів, і отримати більше перспектив!
- вічне жаль: помилки, які були, є, і будуть. як примиритися з минулим
- почуття провини. як позбутися? на що поміняти позицію "жертви"?
- заздрість: як виникає, і що потрібно знати, щоб будувати здорові відносини
- "Це ви в усьому винні!"про позицію людей, які ніколи не визнають своїх помилок. психопат. психологічні садомазохістичні стосунки в коханні
Бонус 2: секрети формування психології лідера. Як допомогти дитині досягти результатів у спорті, навчанні, житті. Досвід психотерапевта, серед професійних досягнень якого - не одна золота медаль паралімпійської збірної РФ!
- ваше мислення стане вільним від 14 негативних установок, які є пусковими факторами розвитку тривожних, депресивних, психосоматичних розладів
- позбудетеся від страхів, тривог, панічних атак, відновите настрій
- дізнаєтеся, як зупинити порочне коло хворих сценаріїв життя і не передати свої помилки мислення дітям!
- сформуєте здорову самооцінку
- позбудетеся від позиції жертви у відносинах
- підете від почуття провини
- зможете краще реалізувати себе в професійному плані, зробити крок вперед в кар'єрі
- дізнаєтеся власні помилки, які не дозволяють вам будувати здорові відносини з іншими
- навчіться правильно реагувати на конфлікти
- зніміть емоційні кайдани зі своєї душі і будете відчувати себе здоровим, реалізованим, і щасливим! без залежностей, таблеток і психологів
https://privatelink.de/?https://gromova.evolucionika.ru/course/